Poza cu Ion Duduianu postată de Mircea Nebunu, după ce interlopul a murit: „Dumnezeu sa-l ierte”

Publicat: 02/10/2018 | 12:32

Doliu în lumea interlopă a României! Liderul clanului Duduienilor, Ion Duduianu, a murit noaptea trecută la Spitalul Orăşenesc din Găești. În urmă cu puțin timp, cel supranumit noul lider al lumii interlope din Capitală a postat în mediul virtual o poză și un mesaj de condoleanțe pentru temutul bărbat care a decedat cu cu puţin timp înainte de a ieşi din închisoare.(CITEȘTE ȘI: NOUL LIDER AL LUMII INTERLOPE L-A AMENINȚAT DIRECT PE ”ÎMPĂRATUL MANELELOR”: ”SUNT SUPĂRAT RĂU DE TOT…”)

La scurt timp după ce a aflat de moartea fulgerătoare a liderului clanului Duduianu, Mircea Nebunu a postat pe contul lui de pe o rețea de socializare o poză cu acesta și un mesaj de condoleanțe. ”Dumnezeu sa-l ierte!”, este mesajul transmis de noul lider a lumii interlope din Capitală.(NU RATA, AICI: CUM A IMPRESIONAT-O CHINEZUL ȘMECHERAȘ PE BIANCA DRĂGUȘANU: CONVOI DE ȘAMPANIE MOET + UN ”CAMION” DE TRANDAFIRI ALBI)

Doliu în lumea interlopă a României!

Ion Duduianu a murit cu puţin timp înainte să iasă din închisoare. Cauza morții șefului temutului clan

Ion Duduianu a suferit seara trecută un infarct și, deși, medicii de la Spitalul Orășenesc din Găești au intervenit de urgență și l-au resuscitat minute în șir, inima lui nu a mai pornit, titrată jurnaliștii de la stirileprotv.ro. Liderul clanului Duduienilor se afla în penitenciarul cu regim deschis din Găeşti.

Vă reamintim că Ion Duduianu mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată.

Citește și...