Nici la piscina nu isi da jos hainele de doliu! Romanita si-a dus fiul la inot ca sa-i aline dorul de tatal lui!

Publicat: 16/03/2014 | 00:31

In lipsa pilotului Adrian Iovan, dispartut tragic in urma cu aproape doua luni, Romanita incearca sa fie si tata si mama pentru fiul ei. Ca sa-i mai aline tristetea, si-a dus baiatul la piscina dar nu a renuntat la doliu. 

Romanita Iovan si Albert - 1

In 20 ianuarie, ziua neagra in care Adrian Iovan a pierdut lupta cu viata, si marea lui iubire Romanita a inceput o noua lupta. Va trebui sa-i explice fiului ei, ori de cate va fi nevoie, de ce tatal lui nu mai este. Cei doi erau foarte apropiati. Petreceau mult timp jucandu-se si vorbind despre piloti si avioane. Timp pe care creatoarea de moda incearca acum sa-l acopere cum stie mai bine. In aceasta perioada extrem de grea, Romanita incearca sa-si tina copilul ocupat cat mai mult timp.

Romanita Iovan si Albert - 2

Romanita isi distreaza fiul la piscina

Ca sa-i mai aline dorul de tatal lui, disparut inainte de vreme, Romanita face totul ca sa isi distreze baiatul. Impreuna, au petrecut o dupa-amiaza intreaga la o piscina exclusivista din Capitala, unde micutul Albert ia lectii de inot.

Romanita Iovan si Albert - 3

Daca fiul ei s-a distrat pe cinste si a parut sa uite, chiar si pret de cateva clipe ca parintele sau nu mai e, Romanita nu l-a insotit. Fosta sotie a lui Adrian Iovan a preferat sa ramana pe margine si sa se amuze de la distanta.

Romanita Iovan si Albert - 4

 Romanita poarta doliu si la piscina

Chiar daca au trecut aproape doua luni de la tragica disparitie a pilotului Adrian Iovan, Romanita tot nu a renuntat la hainele de doliu. Chiar si la piscina, creatoarea de moda a preferat sa pastreze o atitudine sobra. Imbracata in pantaloni negri de piele, un tricou si cu aceeasi esarfa de doliu prinsa in par, Romanita pare inca afectata de moartea fostului sot.

Romanita Iovan si Albert - 5

Dupa cateva ore bune petrecute in piscina, micutul Albert a parut sa fi regasit zambetul unui copil fericit si fara nicio grija. Cu prosopul pe cap si pus pe sotii, baietelul a reusit la plecare sa ii smulga chiar si mamei lui un suras.

Romanita Iovan si Albert - 6

 CITESTE SI…

„Albert, te iubesc!”, apoi s-a stins! Adrian Iovan a murit in cel mai infiorator mod posibil! Imagini cu puternic impact emotional

 

Adrian Iovan s-a stins din viata pe 25 ianuarie

Pilotul Adrian Iovan si o studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara din Bucuresti si-au pierdut viata pe 25 ianuarie, dupa ce avionul de mici dimensiuni, la bordul caruia se afla un echipaj medical, a aterizat fortat, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, in muntii Apuseni.

CITESTE SI…

Detaliul tulburator din sufrageria Romanitei! Ce a aparut pe un raft imediat dupa moartea lui Adrian Iovan si vede Albert zilnic

Romanita Iovan si Albert - 7

 

 

 A.M.L.

 

 

Citește și...