Nici macar prietenii nu-i cunosc secretul maestrului Radu Beligan! Trei sotii si patru copii care…

Publicat: 12/02/2014 | 13:15

Unul dintre cei mai mari artisti romani, maestrul Radu Beligan, a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului. La 95 de ani artistul este implinit pe toate planurile.

Dupa ce anul trecut marele maestru Radu Beligan a primit titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, acum inca o confirmare vine sa arate ca artistul roman este o persoana marcanta in lumea culturala. Ce il face puternic pe Radu Beligan?

Radu Beligan alaturi de singurul copil care i-a calcat pe urme, Lamia Beligan
Radu Beligan alaturi de singurul copil care i-a calcat pe urme, Lamia Beligan

El joaca in prezent rolul principal in spectacolul ‘Egoistul/ Number One’, de Jean Anouilh”, se spune in materialul publicat pe Business Insider, citat de Mediafax.ro. In clasament se regasesc si cantaretul Justin Bieber 19 ani, actrita Jennifer Lawrence 23 de ani, cantareata Taylor Swift 24 de ani, actrita Scarlett Johansson 29 de ani, actrita Angelina Jolie 38 de ani, actorul Leonardo DiCaprio 39 de ani, actorul Ben Affleck 41 de ani, Hugh Jackman 45 de ani, actorul Robert Downey Jr. 48 de ani, Sandra Bullock 49 de ani, actorul Brad Pitt (50 de ani) sau vedeta de televiziune Oprah Winfrey 60 de ani.

Lamia joaca alaturi de tatal sau pe scena
Lamia joaca alaturi de tatal sau pe scena

Citeste si

E OFICIAL! Radu Beligan a intrat in Cartea Recordurilor!

Ce cadou a primit astazi Radu Beligan, la implinirea varstei de 95 de ani: „Anii trec adesea ca niste clipe”

Are peste 65 de ani de activitate in teatru si film, insa alta-i este averea! Ce mandre sunt nepoatele maestrului Beligan!

Cea mai mare avere a artistului – familia

Toata lumea il cunoaste pe marele maestrul Radu Beligan, dar putini stiu detalii despre viata sa personala. Pe scena da totul, iar in cei peste 65 de ani de activitate nu a fost implicat niciodata intr-un scandal. Marele artist si-a tinut departe familia de ochii presei. Actorul a fost casatorit de trei ori si are patru copii, iar maestrul pastreaza o relatie speciala cu toti.

Marele artist alaturi de fiica sa cea mai mare, Ana Maria Beligan
Marele artist alaturi de fiica sa cea mai mare, Ana Maria Beligan

Femeile din viata artistului – trei la numar, au fost Nineta Gusti, Dana Crivat cu care are o fata, Ana Maria, si Marica Beligan, cu care are trei copii: Lamia, Raluca si Alexandru. Ana Maria Beligan, fiica cea mare a artistului, nu a calcat pe urmele tatalui, dar in schimb este o scriitoare de succes.

Alexandru Beligan, singurul baiat al marelui artist, a ales o cariera in banca
Alexandru Beligan, singurul baiat al marelui artist, a ales o cariera in banca

Singurul baiat al sau a ales o cariera in domeniul financiar
Alexandru. El este in prezent angajat la Banca Nationala a Romaniei, aflata sub obladuirea lui Mugur Isarescu.

Artistul alaturi de cele doua nepoate ale sale de peste Ocean
Artistul alaturi de cele doua nepoate ale sale de peste Ocean

Singura fiica a maestrului care ii calca pe urme este Lamia, care a participat de nenumarate ori in piese alaturi de marele artist Radu Beligan. (Sursa foto facebook.com) (A.S.)
 

Citește și...