Nicio femeie nu ar trebui sa arate asta vreodata! Cum a fost filmata Iulia Vantur

Publicat: 10/11/2014 | 13:32

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, insa, pentru a arata atat de bine face destule sacrficii. De curand, Iulia Vantur s-a lasat filmata intr-o ipostaza in care nimeni nu a vazut-o pana acum: cu masca de infrumusetare pe fata.

Atunci cand se supun unor tratamente de infrumusetare sau isi aplica masti cosmetice, cele mai multe femei se feresc sa fie vazute de cineva. Nu de alta, dar cine si-a pus macar o data pe fata asa ceva stie ca imaginea nu este una prea placuta pentru nimeni.

Iulia Vantur s-a lasat filmata cu masca de infrumusetare pe fata
Iulia Vantur s-a lasat filmata cu masca de infrumusetare pe fata

CITESTE SI

Cum a slabit Iulia Vantur pentru filmul „O Teri”! „Am incercat multe, ca sa pot slabi m-am si…”

Ce spune Iulia Vantur despre presupusele planuri de maritis cu Salman Khan. Blondina da cartile pe fata

 

Cu toate acestea, Iulia Vantur nu pare sa aiba o problema cu acest lucru, vedeta lasandu-se filmata chiar in acele momente. In plus, imaginile pot fi vazute de oricine, intrucat fac parte dintr-o reclama pe care blonda a filmat-o de curand.

Pentru a arata bine, vedeta foloseste si un mix de fructe
Pentru a arata bine, vedeta foloseste si un mix de fructe

A jucat intr-un film indian

Atunci cand Iulia Vantur a anuntat ca va pleca in India sa filmeze pentru o productie de acolo, toata lumea s-a asteptat ca blonda sa devina partenera de platou a lui Salman Khan. Lucrurile nu au stat deloc asa, intrucat vedeta indiana nu a avut nimic de-a face cu acest film, fiind posibil doar sa inregistreze o melodie pentru coloana sonora.

A.D.

Citește și...