Niciodată n-ai mai văzut-o aşa pe vedeta Antenei 1… Divorţul a transformat-o TOTAL pe ”Prinţesa Polonic”!

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

Anca Lungu a ajuns de nerecunoscut! ”Prinţesa Polonic” nu mai găseşte puterea să zâmbească la fel ca altădată, iar dispoziţia proastă se reflectă şi în apariţiile din ultima perioadă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe vedetă într-o zi obişnuită, iar diferenţa dintre realitate şi apariţiile TV este ca de la cer la pământ. (VEZI ŞI: Am filmat întreaga scenă pe şoseaua de centură! Proaspăt divorţată, cunoscuta prezentatoare TV a fost ”agăţată” în trafic de un mic milionar…)

Anca Lungu este transformată total după divorţul de Ştefan Lungu. Ştirista pare că nu mai găseşte puterea să schiţeze un zâmbet, lucru care se reflectă şi în apariţiile ei de zi cu zi.

Anca Lungu pare foarte afectată de despărţirea de tatăl fiicei ei
Anca Lungu pare foarte afectată de despărţirea de tatăl fiicei ei

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe ”Prinţesa Polonic” la o partidă de shopping casnic, iar diferenţa faţă de apariţiile glamouroase de la TV şi de pe reţelele de socializare este colosală. (VEZI ŞI: Ce mai face şi cum arată acum Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu)

Dacă pentru apariţiile formale Anca Lungu mai găseşte resurse să afişeze câte un zâmbet melancolic sau alege ţinute mai şic, când vine vorba de viaţa personală pune totul ”în cui”.

În imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anca Lungu apare îmbrăcată într-o pereche de jeanşi drepţi, lungi până la gleznă, la care a asortat o bluză neagră, o pereche de platforme şi un palton de aceeaşi culoare. Ţinuta ”fără sare şi piper” reflectă fidel starea lipsită de vlagă pe care pare să o traverseze ştirista, căreia i-a dispărut în totalitate până şi zâmbetul acela uşor melancolic. Lipsa machiajului şi mersul cu privirea mereu plecată au completat ”tabloul” deloc spectaculos. De altfel, vedeta pare că nu mai are energie nici pentru a apela la trucurile feminine de înfrumuseţare zilnică.

Anca Lungu a divorţat după şase ani de mariaj

Anca Lungu a decis să pună capăt mariajului cu Ştefan Lungu după şase ani. Cei doi au împreună o fetiţă, a cărei custodie o împart. Ştirista a mărturisit că despărţirea a lăsat traume şi că face consiliere pentru a depăşi aceste momente grele: “Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt”, spunea „Prinţesa Polonic”. (CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO