Nicolae Voiculet, la film cu o super bruneta! Vezi aici imagini inedite cu cel mai bun naist al lumii!

Publicat: 06/01/2014 | 00:33

Zilele trecute, Nicolae Voiculet a iesit "in lume". Nu singur, ci alaturi de o frumoasa bruneta, pe care a dus la cinematograf, la un film de dragoste. Cei doi s-au ferit de ochii lumii si nu au tradat nici un gest de tandrete.

Este considerat unul dintre cei mai buni naisti ai lumii, insa a fost mereu o persoana retrasa, un geniu neinteles.

Voiculet a mers la doi metri in spate de tanara care il insotea
Voiculet a mers la doi metri in spate de tanara care il insotea

Nicolae Voiculest, caci despre el este vorba, a refuzat mereu sa fie in atentia presei si obisnuieste sa locuiasca mai mult in strainatate, acolo unde este invitat sa cante. Zilele trecute insa, naistul a profitat de timpul petrecut in Romania, pentru a iesi la un film, intr-un mall din Bucuresti.

Ca un adevarat cavaler, Voiculet a platit biletele la film
Ca un adevarat cavaler, Voiculet a platit biletele la film

Nu singur, ci alaturi de o doamna extrem de frumoasa. Paparazzii CANCAN.ro i-a fotografiat pe cei doi intr-un mall din Capitala, in timp ce asteptau sa cumpere bilete la film. Cei doi nu au tradat nici un gest care sa arate ca intre ei ar fi mai mult decat o simpla prietenie.

Cei doi au pastrat distanta
Cei doi au pastrat distanta

La un moment dat, bruneta a incercat sa se aprope de Voiculet, insa naistul s-a indepartat imediat de aceasta, uitandu-se in stanga si in dreapta. Ca un adevarat cavaler, Nicolae a platit biletele la film, dupa care a intrat cu insotitoarea sa in sala de cinematograf, asigurandu-se ca pastreaza distanta intre ei.

Claudia Balan

Citește și...