Nicoleta Luciu, asa cum n-ai mai vazut-o pana acum: cracanata si dezbracata pe plaja! Esti curios daca duce spagatul pana la capat?

Publicat: 03/09/2012 | 00:00
Nicoleta Luciu, asa cum n-ai mai vazut-o pana acum: cracanata si dezbracata pe plaja! Esti curios daca duce spagatul pana la capat?
Masurata multi ani doar de sotul ei, Nicoleta, bruneta cu cel mai sexy decolteu din showbiz, s-a lasat acum si pe mana Roxanei Ciuhulescu.

Pentru a demonstra telespectatorilor ProMotor ca a revenit la dimensiunile care au consacrat-o si chiar a imbunatatit anumite detalii, gazda emisiunii a masurat-o cu centimetrul in partile esentiale. Intr-o forma de zile mari, Nicoleta s-a dezlantuit dupa acest moment si a oferit un show de senzatie pe plaja!

Fosta vedeta Playboy s-a suit pe masina pe care s-a realizat interviul, a pozat in ipostaze incendiare, iar apoi si-a dat jos hainele. N-a obosit nici dupa ce a ramas doar in costum de baie, ci si-a dovedit si calitatile sportive, reusind sa faca un spagat aproape perfect! Mai multe fotografii incendiare si detalii gasesti in revista Spy, de vanzare la toate chioscurile din tara, precum si pe site-ul spy.ro.

Uite ce fund ferm si bombat are Nicoleta Luciu dupa nasterea tripletilor! Iti vine sa crezi ca are 92 de centimetri la fese?

Bunaciuni la bord! Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu au calarit masinile si au innebunit toti barbatii!

Citește și...