Nicoleta Luciu scoate 21 mii de euro anual pentru educatia copiilor: 9.000 pentru Zsolt, 12.000 pentru tripleti!

Publicat: 22/09/2013 | 00:04

Nicoleta Luciu (33 ani) şi Zsolt Csergo (39 ani) investesc în educaţia copiilor. Cei doi au trei băieţi şi o fetiţă de care sunt foarte mândri, iar pentru a se asigura că micuţii vor avea un viitor strălucit, bruneta şi omul de afaceri nu se uită la bani.

Astfel, anual, prezentatoarea emisiunii Vocea României, de la Pro TV, scoate din buzunar 21.000 de euro.

luciu

Orice părinte investeşte în copiii lui şi nu se gândeşte o clipă la bani când vine vorba de ei. Toate plăcerile micuţilor sunt poruncă pentru cei care le dau viaţă. Acesta este şi cazul Nicoletei Luciu, care s-a asigurat că atât tripleţii, cât şi Zsolt Jr. primesc o educaţie aleasă.

luciu

Şi cum totul costă în zilele noastre, bruneta sexy şi soţul ei şi-au dus copiii la şcoli de lux. Tripleţii, Kim, Kevin şi Karoly (2 ani) îşi desfăşoară activitatea zilnică la grădiniţa Kids Palace, acolo unde micuţii isi pot dezvolta arta de a asculta, de a dialoga, capacitatea de a se pune in locul interlocutorului, de a-si depasi conflictele si de a dezvolta relatii sanatoase si fericite.

luciu

Incinta dispune de o sala de balet cu oglinzi mari, pana in tavan, unde copiii pot petrece momente placute in pasi de dans si vor dobandi incredere si curaj.

luciu

Pentru acest moft, anual, vedeta TV plăteşte 12.000 de euro.

luciu

Pe lângă această sumă de bani, Nicoleta şi soţul ei mai scot din bunuzare 9.000 de euro pentru şcoala privată unde este înscris Zsolt Jr., unde merge zilnic de la 8 la 4 după masa. Părinţii sunt foarte mulţumiţi de serviciile instituţiei, iar Zsolt este foarte încântat, căci el nu consideră şcoala o povară, ba chiar o compară cu un mall.

luciu

luciu

Larisa Ciută

banner


 

Citește și...