Niculina Stoican, reactie-soc dupa ce si-a vazut fiul aproape dezbracat pe Facebook! “Aproape m-a bagat in spital!”

Publicat: 22/11/2013 | 16:49
Niculina Stoican, reactie-soc dupa ce si-a vazut fiul aproape dezbracat pe Facebook! “Aproape m-a bagat in spital!”

N-a suparat-o pana acum niciodata, a luat numai note mari la scoala, insa de data asta a facut-o lata!

Vorbim despre baiatul celebrei cantarete de muzica populara Niculina Stoican, care a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa ce s-a dezbracat si a facut glume nerusinate intr-un club!

Vlad a facut un gest incredibil in club
Vlad a facut un gest incredibil in club

Ea il stie cuminte si silitor la Viena, insa el nu rateaza nicio ocazie sa se dezlantuie prin discoteci. Vlad, baiatul in varsta de 20 de ani al Niculinei, s-a pozat in ipostaze deloc cuminti, iar apoi s-a laudat cu faptele sale pe Facebook.

Mai exact, el si-a lipit fundul gol de o pustoiaca necunoscuta care dormea pe o canapea din discoteca. „Ca sa fie clar… A fost o provocare, asa ca a trebuit s-o fac… Imi pare rau, pustoaico beata si straina… hahahahaha”, se justifica tanarul. CANCAN.ro a expus toata povestea AICI

vlad

Gestul fiului sau a ingrozit-o pe artista. Contactata de CANCAN.ro, ea ne-a spus ca a ramas fara cuvinte: “Sunt in stare de soc, va rog sa ma credeti. Nu stiu ce sa spun mai mult acum… Aproape ca m-a bagat in spital gestul lui!”.


Vlad insa nu este la fel de ingrijorat ca mama lui de aceasta situatie. Din contra, chiar, se amuza cu prietenii lui pe pagina de socializare, considerand ca notorietatea recent dobandita nu este deloc rea. “Ne vedem la ziar” – asta e zicala mea de acum incolo! Macar am fost pe prima pagina la ziar, voi ce ati facut cu vietile voastre? =)))))))”, le-a transmis el amicilor.

niculina stoican

Niculina Stoican s-a declarat mereu o mama mandra de fiul ei, spunand ca este un exemplu pentru tinerii din ziua de azi.

Dupa ce a studiat la Londra, intr-una dintre cele mai prestigioase universitati, fiul interpretei de muzica populara s-a transferat, de curand, in Viena. Artista a sustinut mereu ca nu a fost dezamagita niciodata de propriul fiu, ca Vladut este un copil cuminte, desi de la 17 ani acesta a plecat de acasa la studii in strainatate.

„A depus foarte multe eforturi la scoala. De multe ori spune ca nu intelege de ce plang. Si are dreptate, pentru ca eu am ales acest drum pentru el. Vlad este un copil cuminte, care a incercat mereu sa nu ma dezamageasca”, spunea Niculina Stoican in urma cu un an.
A.G.
 

Citește și...