Nimeni n-a stiut asta, pana acum! Chilian s-a inglodat in datorii: „Mi-am amanetat casa!” Pentru ca a facut acest sacrificiu

Publicat: 13/01/2015 | 00:42
Nimeni n-a stiut asta, pana acum! Chilian s-a inglodat in datorii: „Mi-am amanetat casa!” Pentru ca a facut acest sacrificiu

Florin Chilian a facut sacrificii substantiale pentru a putea scoate cel mai recent album al sau. Cu toate acestea, la scurt timp dupa lansare, artistul a inceput sa culeaga roadele muncii: albumul urmeaza sa fie premiat pentru vanzarile record.

 

Cel mai recent album lansat de Florin Chilian, „Autistul – Nu-l mai goniti pe Brancusi”, urmmeaza sa fie premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina pentru vanzari. Aceasta reusita este o reala perfomanta in conditiile in care Florin Chilian a riscat si si-a facut datorii deloc de neglijat, cu atat mai muolt cu cat criza financiara a lovit din plin si industria muzicala.

 

Florin Chilian

„Timp de doi ani am platit ca sa-mi achit datoria”

 

Intr-o era in care multi isi iau muzica din mediul online si nu mai platesc pentru albumele muzicale, Florin Chilian a avut un real succes. Fanii lui au refuzat sa-i pirateze piesele si au scos bani din buzunar pentru a cumpara albumul: „Este cam naucitor mai ales ca este un album extrem de greu, mai ales ca texte, dar si ca muzica. Multa lume il aseaza langa Lumea alba a trupei Sfinx, de pe vremea cand inca era domnul Dan Andrei Aldea acolo. Altfel este emotionant, serios. Au ajuns sa se dea cadou la diferite ocazii. Este extrem de flatant sa stii ca lumeaiti cumpara muzica, desi e din ce in ce mai dificil de facut asa ceva si, daca pentru primul album, a trebuit sa-mi inchiriez casa pentru a-l scoate, la acesta mi-am amanetat-o, practic. Doi ani de zile am tot platit sa-mi achit datoria facuta. Asta nu intereseaza pe nimeni, perfect de acord, iti spun asta totusi, ca sa crezi ca nu glumesc cand spun ca este emotionant, mai ales ca a iesit in vreme de criza economica si banii s-au cam scumpit”, a declarat Chilian, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Dovezile continua in scandalul Ana Maria – Florin Chilian! Ce a facut solista imediat dupa momentul in care solistul ar fi batut-o

Nu este film, este povestea vietii lui Florin Chilian. “Femeia care doream sa ma infieze mi-a interzis sa mai intru in casa ei”

 

Florin Chilian

A stabilit vanzari record

 

Pentru vazarile stabilite, cel mai recent album al lui Chilian este pe cale sa ia Discul de Aur si cel de Platina: „Multumesc inca odata pentru bucuria aceasta, insa acum mi-ati creeat o problema locativa… de spatiu in casa. Acum am nevoie de pereti mai mari pentru toate aceste distinctii ce ma onoreaza si va trebui sa ma mut foarte curand intr-o casa mai mare :)) Multumesc Roton si domnului Catalin Muraru pentru ca sunt alaturi de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar si asa in conditiile crizei au cumparat CD-ul meu. Dansii sunt cei care merita cu adevarat aceste onorante distinctii. Multumesc. Promit sa va surprind cu noi materiale discografice in spiritul celor cu care v-am obisnuit”, a mai spus artistul.

 

Denisa Macovei