Nimeni nu se astepta la asa ceva! Cum arata acum locul in care este inmormantat Sergiu Nicolaescu!

Publicat: 18/03/2015 | 12:53

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Sergiu Nicolaescu, insa acum, nicio lumanare nu este aprinsa la mormantul marelui maestru. Din imaginile surprinse de reporterii CANCAN.ro reiese clar ca pe la mormantul regizorului nu a mai trecut cineva.

In urma cu doi ani, Romania a pierdut unul dintre eroii filmului, marele regizor Sergiu Nicolaescu. Dupa o lupta grea cu boala, trupul maestrului a cedat, iar pe 3 ianuarie si-a dat ultima suflare.

Pe la mormantul lui Sergiu Nicolaescu nu a trecut nimeni in ultima perioada
Pe la mormantul lui Sergiu Nicolaescu nu a trecut nimeni in ultima perioada

La inmormantarea sa au fost prezente sute de oameni, prieteni si membri ai familiei, iar la implinirea a doi ani de la trecerea sa in nefiinta a fost un adevarat pelerinaj la mormantul maestrului Sergiu Nicolaescu. Dar acum se pare ca actorul a fost uitat, astfel ca, in ultimul timp, nu a mai existat cineva care sa-i aprinda vreo lumanare la capatai.

Zilele trecute nu era nicio urma de lumanare la monumentul funerar al marelui regizor
Zilele trecute nu era nicio urma de lumanare la monumentul funerar al marelui regizor

Nici urma de lumanare

Monumentul funerar ar costa undeva la 10.000 de euro
Monumentul funerar ar costa undeva la 10.000 de euro

Chiar daca locul este curat luna, nu exista urma de lumanare sau o floare proaspata. Potrivit unor surse din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU), nici macar vaduva sa, Dana Nicolaescu, nu a fost zarita pe la mormantul maestrului.

Maestrul Nicolaescu obisnuia sa si joace in filmele sale. Aici in rolul comisarului Moldovan
Maestrul Nicolaescu obisnuia sa si joace in filmele sale. Aici in rolul comisarului Moldovan

Monument funerar de circa 10.000 de euro

Mormantul din piatra alba a fost construit in toamna lui 2013, iar conform unor surse din cadrul ACCU, un astfel de monument funerar ar ajunge sa coste aproximativ 10.000 de euro.

Sergiu Nicolaescu

“Pe 27 decembrie, urna cu cenusa sotului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar, in locul de veci pe care l-am amenajat pentru el”, a precizat, intr-un comunicat, Dana Nicolaescu. Vaduva marelui regizor si actor Sergiu Nicolaescu a decis, anul trecut, ca urna cu cenusa a sotului ei sa fie inhumata in Cimitirul Bellu din Capitala.

Inainte de a deceda, Sergiu Nicolaescu si-a dorit sa mai faca doua filme, unul despre Maria Tanase si altul despre Revolutia din '89
Inainte de a deceda, Sergiu Nicolaescu si-a dorit sa mai faca doua filme, unul despre Maria Tanase si altul despre Revolutia din ’89

Viata maestrului Sergiu Nicolaescu!

Fostul actor si regizor a trecut in nefiinta pe 3 ianuarie 2013, la venerabila varsta de 82 de ani, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe care nu au mai raspuns la tratamentul intensiv aplicat.

Sergiu Nicolaescu in rolul comisarului Moldovan
Sergiu Nicolaescu in rolul comisarului Moldovan

————————————————————————————

CITESTE SI:

Ce s-a intamplat de Craciun la mormantul lui Sergiu Nicolaescu! Pe zapada depusa pe cripta, vaduva regizorului a…

Vizita-fulger la mormantul maestrului Sergiu Nicolaescu! Vaduva Dana a venit sa-i aprinda o lumanare, in secret!

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu, filmata asa pentru prima oara de la moartea regizorului! Totul s-a intamplat in plina strada!

————————————————————————————-

Sergiu Nicolaescu si-a dedicat 40 de ani din viata scenei si filmului, iar in decursul acestor ani, maestrul a strans o colectie impresionanta de peste 60 de filme, ca actor si regizor. (A.S.)

 

Citește și...