Noi date ale anchetatorilor în ceea ce privește crima de la Botoșani. Cine a omorât-o pe Petronela

Publicat: 21/05/2018 | 17:17

Anchetatorii au dat date exacte în ceea ce o privește pe iubita lui Bogdan Ionel. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Oamenii legii au audiat-o pe tânără și au refăcut traseul de la centrul de plasament până în pădurea în care a fost găsită Petronela. (CITEȘTE ȘI: PETRONELA ȘI ADOLESCENTUL CARE A UCIS-O CU 30 DE LOVITURI DE CUȚIT S-AU CUNOSCUT PE FACEBOOK! DETALII TERIFIANTE DESPRE CRIMA DIN BOTOȘANI)

În ziua în care a fost găsită Petronela moartă, Bogdan Ionel și iubita lui s-au văzut undeva între orele 14 și 15, potrivit anchetatorilor. Apoi, iubita lui a plecat la orele de curs. Ba chiar a avut o discutie cu diriginta de la clasă, iar ulterior a mers direct în centrul de plasament. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Tânăra era trecută în registru, conform procedurii.

Anchetatorii au refăcut traseul atât cu mașina cât și pe jos

Anchetatorii au luat în calcul și varianta ca tânăra să fi parasit centrul și să fi ajuns în padurea de la Pacea. Motiv pentru care au refăcut traseul atât cu mașina cât și pe jos și au constatat că nu ar fi avut timpul necesar pentru a pleca din centru de plasament pentru o presupusă participare la crimă. Camerele video de pe traseu au fost de asemenea analizate în acest sens. Nicio probă nu indică prezența fetei la locul crimei. (VEZI ȘI: CRIMA DE LA BOTOȘANI. SORA LUI BOGDAN IONEL, FOTOGRAFUL ACUZAT CĂ A UCIS-O PE PETRONELA, FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ”ȘTIȚI VOI CĂ…”)

„Avem date certe, la ce oră a vorbit cu fata, unde era ea. Cât ii lua să ajungă până la acel loc, presupunând că a plecat singură, s-a urcat într-un taxi și a fugit direct acolo. Nu se leagă nimic, fata nu a putut fi acolo.”Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, potrivit botosaneanul.ro. (CITEȘTE ȘI: S-A FĂCUT RECONSTITUIREA CRIMEI DE LA BOTOȘANI! BOGDAN A PLÂNS CÂND A FOST PUS SĂ ARATE CUM A ÎNJUNGHIT-O PE PETRONELA)

Citește și...