Noi detalii despre starea elevului din Târgoviște care a căzut de la etajul II al liceului. Cum s-a petrecut totul

Autor: Maya Radu
Publicat: 07/12/2018 | 14:09
Starea băiețelului de 12 ani din Târgoviște, căzut de la etajul al doilea pe scările liceului, este în continuare gravă. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!) Băiatul a fost transportat, joi seară, de urgență, în comă, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală după ce a suferit o lovitură puternică la cap și a pierdut mult sânge. (VEZI AICI DETALII DESPRE INCIDENT)
UPDATE ORA 14.40
Băiatul a ieșit din comă aseară, dar lovitura a fost foarte puternică și starea este tot gravă.
Știrea inițială
Copilul a fost găsit inconștient de către o profesoară. Cadrul didactic a cerut ajutor după ce l-a observat pe copil zăcând pe jos. Băiatul ar fi alunecat prin balustradă după ce s-ar fi împiedicat. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mama copilului, profesoară la același liceu

În acele momente, mama lui, profesoară și ea la aceeași unitate de învățământ, și colegii copilului erau în amfiteatru, la un concert de colinde.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari) Scările sunt dispuse circular și nu au gratii de protecție, ci doar bare orizontale.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Inspectoratul așteaptă rezultatele anchetei interne derulate în școală pentru a stabili de ce elevul nu era în amfiteatru cu ceilalți colegi și cine trebuia să-l supravegheze.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Citește și...