Elev din Târgoviște, grav rănit după ce a alunecat și a căzut de la etajul al doilea al liceului

Publicat: 06/12/2018 | 19:28

Elev din Târgoviște, grav rănit după ce a alunecat și a căzut de la etajul al doilea al liceului. Scene îngrozitoare într-un liceu din Târgoviște, acolo unde un elev în vârstă de 12 ani a fost rănit grav, joi seara, fiind dus la spital în stare de inconștiență. Elevul a alunecat și a căzut de la etajul al doilea, transmite corespondentul Mediafax. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Potrivit Poliției Dâmbovița un profesor a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce un copil de 12 ani, elev, a căzut de la etajul doi al unui liceu din Târgoviște.

“Din primele date, copilul a alergat pe hol, a alunecat și a căzut din casa scării de la etajul doi. Este rănit grav. Urmează să fie transportat la un spital din București”, arată sursa citată. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Anchetatorii vor deschide un dosar penal în acest caz. Primele informații arată că băiatul a ieșit din sala de spectacol a liceului, a alergat și a alunecat, căzând printre spațiul rămas între perete și scara în formă de spirală. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Reprezentanții Ambulanței Dâmbovița au declaratcă băiatul a fost găsit inconștient. La ora transmiterii acestei știri, el este dus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru investigații, urmând să fie transferat la București. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: SCENE DE GROAZĂ LA UN LICEU DIN CAPITALĂ! 11 COPII AU FOST BĂTUȚI ȘI TĂIAȚI, DOI AU AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL

Citește și...