Noi detalii uimitoare despre conflictul violent de la o benzinărie din Constanța 

Publicat: 16/09/2020 | 10:01
Noi detalii uimitoare despre conflictul violent de la o benzinărie din Constanța 

În primăvara lui 2019, un conflict dintre membrii unei familii a ajuns în presa locală și nu numai. Între timp, lucrurile au escaladat și „războiul” dintre ei a continuat. 

Scandalurile dintre cei implicați au continuat pe tot parcursul anului trecut și au culminat cu o „luptă” petrecută într-o benzinărie din Ovidiu, județul Constanța, scrie Replica

Conform anchetatorilor, în jurul orei 17.45, s-au deplasat la stația de alimentare cu carburant din Ovidiu, judeţul Constanţa, următoarele persoane: pe de o parte, Suliman Piti, Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir și Suliman Acî, cu autoturismul marca Dacia 1310 de culoare roșie, și I. Șaban, cu autoturismul marca Matiz, iar pe de altă parte, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel, cu autoturismul marca BMW, albastru.

Au avut bâte și topoare

Ocupanții celor trei autoturisme s-au dat jos și au pornit un conflict, inițial verbal. Conflictul a degenerat rapid și a devenit violent, agresiunile fiind manifestate de către cele două grupuri adverse. Unii dintre aceștia au fost înarmați cu bâte și cu un topor. Despre despre topor s-a putut stabili că a fost scos din autoturismul marca BMW de către Suliman Demirel. Cei șase inculpați s-au fugărit, s-au lovit într-un mod haotic și au aruncat unii spre ceilalți cu combustibil lichid.

Patru apeluri la 112 au fost înregistrate atunci și un martor a dat detalii despre modalitatea de desfășurare a evenimentului, precizând că din autovehicule au coborât 8-9 persoane de etnie rromă, care au început să se certe, după care conflictul a degenerat. Martorul a arătat că una dintre persoanele implicate a aruncat în ceilalți cu benzină, alta a scos din vehicul un topor, alta era înarmată cu o țeavă din plastic și alta cu o țeavă metalică. Întrucât persoanele implicate se îmbrânceau și se loveau, o altă persoană a încercat să aplaneze conflictul, moment în care cei implicați au mutat cele două autovehicule în imediata apropiere a benzinăriei, unde au coborât din nou din mașini și au început să se manifeste mai agresiv, lovindu-se cu topoare și bâte.

Astfel, Suliman Piti,Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel au fost trimişi în judecată pentru încăierare. La mijlocul lunii august au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare și urmează ca apelul să se judece pe 5 noiembrie. 

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA BRAVO AI STIL! ANDREEA TONCIU, DESFIINȚATĂ: ”EȘTI O MIZERIE DE FEMEIE”)