Fiica cea mare a femeii care și-a snopit fetița de 4 ani în bătaie, mărturisiri uluitoare: ”Avea o gaură în cap”

Publicat: 15/09/2020 | 11:37
Fiica cea mare a femeii care și-a snopit fetița de 4 ani în bătaie, mărturisiri uluitoare: ”Avea o gaură în cap”

Fiica cea mare a femeii care și-a snopit fetița de 4 ani în bătaie a făcut mărturisiri uluitoare. Împreună cu altă soră, Nicoleta a plecat de acasă pentru că nu mai suporta tratamentul din partea mamei lor.

În mediul online au apărut imagini revoltătoare! O femeie din Capitală își bătea cu cruzime fetița de doar 4 anișori. Nicoleta, fiica cea mare a femeii, a mărturisit că atât ea cât și celelalte surori erau supuse la același tratament. Bătăile erau la ordinea zilei!

De asemenea, tânăra a spus că nu este pentru prima oară când mama ei a bătut-o pe sora ei mai mică. Anul trecut, femeia i-ar fi spart capul micuței și toți vecinii au observat cruzimea femeii. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA BRAVO AI STIL! ANDREEA TONCIU, DESFIINȚATĂ: ”EȘTI O MIZERIE DE FEMEIE”)

„Anul trecut i-a spart capul. Avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-a zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi zicea că nu puteam să fac nimic”, a spus Nicoleta la „Acces Direct”.

Nicoleta, împreună cu altă soră, au decis să fugă de acasă și au apelat la Protecția Copilului.

„Când aveam eu 15 ani a fugit de acasă (n.r. Florina). A venit la mine la bunica. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă. (…) Ne-a sunat odată mama și a avut ideea de a merge la Protecția Copilului și de acolo ne-a luat o doamnă și ne-a dus la bunica. M-a bătut iar bunica, apoi de dimineață am ajuns la Protecția Copilului, apoi la un centru de urgență și apoi la un centru din Giulești”, a mai spus fata.