Noi dezvaluiri despre sora secreta a poetului Adrian Paunescu! Nu o sa-ti vina sa crezi cine are grija acum de aceasta!

Publicat: 19/03/2014 | 18:59
Noi dezvaluiri despre sora secreta a poetului Adrian Paunescu! Nu o sa-ti vina sa crezi cine are grija acum de aceasta!

Copiii lui Adrian Paunescu stiau despre sora secreta a tatalui lor si chiar au cunoscut-o. Andrei Paunescu sustine ca poetul nu a ascuns aceasta drama si ca a avut mereu grija de matusa lui.

Sora doar din partea tatalui, Lidia Paunescu sufera de sindromul Down si de schizofrenie. De 40 de ani, femeia este internata la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca din comuna Magura, judetul Buzau.

Adrian Paunescu a avut o sora vitrega, care sufera de schizofrenie si sindrom down
Adrian Paunescu a avut o sora vitrega, care sufera de schizofrenie si sindrom down

„Nu este niciun secret. Este vorba despre o intamplare dramatica din viata bunicului meu, care in a doua casatorie a avut un copil care s-a nascut bolnav. Este sora doar de tata.”, a declarat Andrei Paunescu in exclusivitate pentru emisiunea „La Maruta”.

_____

CITESTE SI:

Lupta pentru nume a traumatizat-o! Chiar daca a fost recunoscuta, fiica lui Paunescu inca sufera! Vezi ultimele ei declaratii

Fiica lui Adrian Paunescu, despre suferintele indurate cand era mica: “Traumele unui copil numit bastard nu pot fi compensate”

_____

Lidia Paunescu a fost internata in spitalul de psihiatrie inca de cand avea 29 de ani.

„Pentru ca a fost bolnava de la nastere, toata viata a fost sub supraveghere, iar la un moment dat a fost nevoie sa fie internata. Tata putea sa nu se ocupe, fiind sora vitrega. Cu toate astea, a facut tot ce a putut, toata viata si nu numai atat, a fost ajutat de Carmen, sotia lui, care si astazi se ocupa de acest caz in virtutea unei morale, nu neaparat a unei datorii!”, a mai spus fiul poetului Adrian Paunescu.

Fiul poetului sustine ca tatalui sau nu i-a fost rusine cu aceasta poveste dureroasa
Fiul poetului sustine ca tatalui sau nu i-a fost rusine cu aceasta poveste dureroasa

Andrei sustine ca tatal sau nu a fost niciodata rusinat de acest subiect.

„Nimeni nu a fost rusinat de aceasta drama pe care parintii Lidiei au avut-o. Sa ai un copil bolnav nu e nicio rusine. Tata a considerat asta ca pe un dat nefericit al destinului.
Poate e un destin crud ca acelasi tata sa aiba un fiu geniu, o superpersonalitate, un om puternic la trup, la suflet si la creatie, si o fiica bolnava.
„, a adaugat Andrei Paunescu.

Si fiica nelegitima stia despre sora vitrega a poetului

Andreea Paunescu, fiica nelegitima a poetului, a declarat ca stia despre matusa ei, Lidia. Femeia a povestit ca in copilarie a cunoscut-o pe sora tatalui sau.

Andreea Paunescu se judeca si acum cu fratii ei pentru averea poetului
Andreea Paunescu se judeca si acum cu fratii ei pentru averea poetului

„Stiam de sora tatalui meu si matusa mea, nu as numi-o vitrega, e destul de dur cuvantul, din 1982 cand am locuit cu tatal meu si am mers impreuna cu el toata tara. Am fost la matusa mea, am locuit in casa medicilor care o aveau in grija si atunci am si cunoscut-o. Eram un copil, imi amintesc ca ii era mila, era in relatii apropiate cu medicii care o ingrijeau. Am auzit discutii in casa intre el si tataie, am vazut cum pregateau pachete pentru ea.”, a declarat Andreea Paunescu.

Fiica poetului a mai spus ca, dupa ce a murit Adrian Paunescu, nu a vorbit niciodata cu fratii ei despre acest subiect si ca nici macar nu stia ca Lidia mai traieste.

Andreea Paunescu se judeca si acum cu fratii ei

Dupa ce si-a castigat in instanta numele de „Paunescu”, Andreea, fosta Barlea, se judeca si acum cu fratii ei pentru avere.

„Inca mai exista procesul de dezbatere a mostenirii. Parerea mea este ca mostenirea nu inseamna doar beneficii, ci si obligatii. I-am chemat pe fratii mei la notariat, nu au venit, s-a urmat o procedura si am venit in instanta.”, a mai spus Andreea Paunescu.

R.O.
 

Citește și...