Noi informaţii în despărţirea anului! Consecinţele grave în cazul rupturii dintre Roxana Dobre şi Florin Salam

Publicat: 18/12/2017 | 07:51

Şi-au început povestea de iubire în urmă cu mai bine de trei ani, au devenit părinţi de două ori, iar pe drum urmează al treilea copilaş, dar ei par decişi să îşi spună: "Adio!". Prieteni din anturajul celor doi au făcut mărturisiri îngrijorătoare în legătură cu despărţirea anului 2017.

Citeşte şi: Florin Salam, mesajul neaşteptat după ce s-a spus că Roxana Dobre l-a părăsit! Totul a fost făcut public: “Fugind de acasă fără nici o explicaţie…“

Roxana Dobre şi manelistul au avut o întâlnire de gradul zero, însă gesturile lor au trădat, de fapt, cât de mare de tensiunea dintre ei. Vă reamintim că “soţia” lui Florin Salam a plecat de acasă cu o sumă de bani care aparţine artistului. Potrivit celor mai recente declaraţii făcute de persoane care au dorit să îşi păstreze anonimatul discuţia pe care cei doi au purtat-o la un restaurant nu a decurs deloc bine.

Citeşte şi: Au stabilit termenii despărţirii? Cum au fost surprinşi Roxana Dobre şi Florin Salam la o întâlnire

Aceleaşi surse au mai spus că renumitul manelist este furios pe faptul că Robana Dobre a luat fetiţele din casa în care au crescut până acum şi le-a dus la mama sa. Şi, se pare că în zadar au fost insistenţele lui Florin Salam de a le aduce pe Jacqueline Maria şi pe Rania din nou acasă.

Citeşte şi: Presupusul amant al Roxanei Dobre s-a întors în ţară! Cu cine a fost filmat în miez de noapte

Iar asta nu e tot! De parcă nu era de ajuns că era supărat din cauza problemelor din carieră, acum au venit şi cele din dragoste… Iar asta a făcut că tatăl lui Betty Salam să se izoleze de restul familiei. Rudele şi apropiaţii îl sfătuiesc să meargă urgent la psiholog.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

Citește și...