Au stabilit termenii despărţirii? Cum au fost surprinşi Roxana Dobre şi Florin Salam la o întâlnire

Publicat: 17/12/2017 | 09:54

Rău i-a mai fost lui Florin Salam zilele acestea, după ce soţia a dispărut de acasă! Artistul, spun apropiaţii, venea la repetiţii cu cearcăne şi cu o mina tristă. Dar acum s-ar părea că soarele a ieşit pe strada lui.

Florin Salam a primit o cruntă lovitură atunci când mama copiilor lui a fugit de acasă, fără să dea nicio explicaţie. S-a zvonit chiar că e plecată în Cehia, la Praga, alături de un fost iubit, dar recent, ea a fost surprinsă în Bucureşti împreună cu celebrul manelist.

(CITEŞTE AICI: Veste năucitoare pentru Florin Salam: ”Roxana a plecat la Praga…”)

Artistul s-a dus la salonul de înfrumuseţare pe care mama celor două fetiţe îl are în apropiere de reşedinţa sa, iar, după câteva zeci de minute, cei doi au ieşit. Potrivit martorilor, cei doi au fost extrem de distanţi unul cu celălalt, iar Roxana Dobre era mai preocupată de persoana cu care vorbea la telefon decât de Florin Salam, care părea stingherit. La un moment dat, manelistul a prins-o de mână ca să o atenţioneze în legătură cu unele lucruri. „Mama vitregă” a lui Dany şi a lui Betty nu i-a acordat însă prea multă atenţie.

(CITEŞTE AICI: Mâna dreaptă a lui Salam, despre sarcina Roxanei Dobre: ”Îl sfătuiesc să facă testul de paternitate”)

Cei doi au mers la un restaurant, unde au discutat câteva ore. Atât în timpul întâlnirii din local, cât şi după cei doi nu au mimat niciun gest de iubire, tandreţe.

(CITEŞTE AICI: ”Fratele” lui Florin Salam dezvăluie motivul despărţirii manelistului de Roxana Dobre: ”Adevărul e că…”)

De altfel, Roxana Dobre este însărcinată a treia oară şi se află în primul trimestru.

Citeşte şi: Declaraţie-surpriză în aşa-zisul amantlâc! Roxana Dobre, însărcinată în două luni! Cine este tatăl copilului

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

 

 

Citește și...