”Fratele” lui Florin Salam dezvăluie motivul despărţirii manelistului de Roxana Dobre: ”Adevărul e că…”

Publicat: 16/12/2017 | 00:00

”Fratele” lui Florin Salam a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, adevăratul motiv pentru care Roxana Dobre l-ar fi părăsit pe manelist. Prietenul artistului susţine că motivul nu ar fi fost relaţia cu Văncică şi a spus că totul mocnea demult în familia celor doi. (CITEŞTE ŞI: Omul de încredere a lui Florin Salam a confirmat despărţirea manelistului de Roxana Dobre! Ce se întâmplă acum în casa artistului)

Florin Salam şi Roxana Dobre neagă cu vehemenţă despărţirea, însă oamenii de încredere ai manelistului ”strâng rândurile” şi confirmă ruptura dintre cei doi. Romeo, ”fratele” lui Florin Salam, a vorbit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre plecarea Roxanei Dobre de acasă, dezvăluind motivele care au făcut-o pe aceasta să-şi ia bagajele şi să fugă din căminul conjugal. (CITEŞTE ŞI: Părăsit de Roxana Dobre, Florin Salam încearcă să-şi revină. Cu cine s-a fotografiat celebrul manelist. “Iubire adevărată!”)

Bărbatul susţine că între Roxana Dobre şi Florin Salam existau de mult timp discuţii aprinse, subliniind faptul că manelistul nu mai este ”cerebral”. ”Fratele” lui Florin Salam spune că bruneta şi-a dus fetiţele la mama ei, după care a plecat din casa în care locuia cu manelistul cu o sumă importantă de bani.

”Indiferent ce vrea Roxana să ascundă, totul este adevărat. Florin a dezminţit pentru că nu vrea să-şi părăsească doamna. Fetele lor sunt la Melania, mama Roxanei, ea se ocupă de copii. A plecat singură, doar cu nişte bani, dar nu cu 500.000, ci cu vreo 200 de mii. Salam nu mai este foarte cerebral şi între ei sunt discuţii foarte mari, din mai multe motive. Nu, nu a fost agresiv cu ea, Roxana îl bate. Doar că stă în şedinţe distractive câte 3-4 zile. Roxana a plecat de la Salam de acasă în urmă cu trei-patru seri. Din câte ştiu eu, Roxana nu este însărcinată”, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Romeo, ”fratele” lui Florin Salam. (AFLĂ DE AICI: Prima reacţie a presupusului amant al Roxanei Dobre: “Jur că o iubesc din toată inima mea, de când am văzut-o, am simţit că e jumătatea mea”)

Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam, a confirmat despărţirea dintre Florin Salam şi Roxana Dobre

Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam, a confirmat, vineri seara, faptul că Roxana Dobre a părăsit căminul conjugal. Omul de încredere al manelistului a infirmat însă informaţia potrivit căreia bruneta ar fi luat din casă 500 de mii de euro.

”Este prea mult spus dispărută, este prea mult spus fugită. Şi-a strâns lucrurile şi a plecat. Ştia Florin că pleacă. Nu a plecat cu 500.000 de euro. Nu are în casă 500.000 de euro. Este ceea ce ştiu. Începând de ieri după amiază, pe seară, am fost bombardat de telefoane din toate mediile, inclusiv de la oamenii în străinătate. Au avut o discuţie în urma unor evenimente petrecute în ultimul timp. Lui Florin nu îi place să se plângă. Eu nu am vorbit cu Florin deloc. Astăzi am fost la el acasă, dar el nu era acasă, era să taie porcul, trebuie să se pregătească de Crăciun, viaţa merge mai departe. Pe mulţi nu i-a surprins plecarea asta. El a fost plecat o perioadă”, a declarat Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Florin Salam. (CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a ginerelui lui Florin Salam după ce Roxana Dobre ar fi fugit de acasă)

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut într-un club, în urmă cu aproape patru ani

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. (VEZI AICI: Declaraţie-surpriză în aşa-zisul amantlâc! Roxana Dobre, însărcinată în două luni! Cine este tatăl copilului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...