Veste năucitoare pentru Florin Salam: ”Roxana a plecat la Praga…”

Publicat: 16/12/2017 | 14:09
Veste năucitoare pentru Florin Salam: ”Roxana a plecat la Praga…”

Florin Salam a fost părăsit de Roxana Dobre şi suferă cumplit. Mai mult, un apropiat al celor doi a dezvăluit unde s-ar afla Roxana.

Vă reamintim că în Praga se află şi primul iubit al Roxanei Dobre. Este vorba despre Florin, fiul lui Dănuţ Udila din clanul cunoscut sub numele de Vancică.

Citeşte şi: Prima reacţie a presupusului amant al Roxanei Dobre: “Jur că o iubesc din toată inima mea, de când am văzut-o, am simţit că e jumătatea mea”

“Eu lângă Florin Salam am stat foarte mulţi ani şi am fost alături de el şi la necaz. Roxana este foarte frumoasă şi a avut o aventură cu acest bărbat pe nume Florin. Dar ea are un simţ al banului foarte bun şi amândoi bărbaţii sunt victimele Roxanei”, a spus Eugen Drăgoi într-o emisiune TV.

Citeşte şi: Sora lui Florin Salam, mărturisiri sincere despre plecarea de acasă a Roxanei Dobre. Decizia pe care a luat-o de urgenţă

“Ea este la Praga acum. Nu ştie nimic de capul ei, iar Florin Salam doarme pe el. Ea este plecată de acasă de acum o săptămână şi a făcut asta pentru că nu-l mai suporta pe Florin Salam”, a continuat Eugen Drăgoi în cadrul aceluiaşi interviu.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

Citește și...