Sora lui Florin Salam, mărturisiri sincere despre plecarea de acasă a Roxanei Dobre. Decizia pe care a luat-o de urgenţă

Publicat: 15/12/2017 | 13:49
Sora lui Florin Salam, mărturisiri sincere despre plecarea de acasă a Roxanei Dobre. Decizia pe care a luat-o de urgenţă

Maria, sora celebrului manelist, a aflat din presă despre posibilul amantlâc dintre Roxana Dobre şi Florin, fiul lui Dănuţ Udila din clanul cunoscut sub numele de Vancică. În timp ce era la volanul maşinii sale, ea a fost nevoită să tragă pe dreapta ca să îşi revină din şocul tristei veşti. Mai mult, ea a dezvăluit ce a hotărât să facă astăzi, în orele care urmează.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în scandalul din familia lui Florin Salam! S-a spus că Roxana Dobre ar fi fugit în braţele fostului iubit, care e însurat, dar adevărul este altul

Maria, sora manelistului, a fost şocată când a aflat la telefon că Roxana Dobre l-ar fi părăsit pe tatăl fiicelor sale pentru fostul iubit. Ea nu avea niciun fel de informaţie despre scandalul care ar fi izbucnit în familia celor doi. Sora lui Florin Salam a povestit în cadrul interviului că artistul o iubeşte nespus pe Roxana Dobre şi a dezvăluit că va merge urgent la casa acestora ca să afle care este adevărul din aşa-zisul amantlâc.

În timpul declaraţiilor Maria, sora lui Florin Salam, a mai mărturisit că în ultima perioadă acesta e trist, abătut din cauza faptului că nu mai concertează în România.

Citeşte şi: Prima reacţie a familiei lui Florin Salam, după ce Roxana Dobre ar fi plecat cu fostul iubit: „Nu-mi vine să cred! Nu îmi închipuiam că o să fugă de acasă”

Vă reamintim că partenera lui Florin Salam ar fi plecat de acasă în urmă cu două zile. La plecare, Roxana Dobre ar fi luat 500.000 de euro, bani care reprezintă economiile manelistului. Mai mult, fetele lor ar fi rămas în grija mamei sale.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.