Nora celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu şi-a părăsit iubitul şi s-a întors la soţul infidel!

Publicat: 13/04/2017 | 00:00

Nora celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu pare să fi trecut peste episodul mai puţin plăcut din viaţa sa amoroasă şi să se fi întors în braţele soţului său, care a înşelat-o. Mai mult, povestea de dragoste a fost reluată de către cei doi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat şi a revenit, în mod corespunzător, la un şir firesc al evenimentelor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, a aflat toate detaliile acestei împăcări dintre Raluca Ţopescu şi fiul comentatorului sportiv. În plus, cei doi au decis să marcheze momentul printr-o vacanţă la Milano, acolo unde au fost recent plecaţi. Însă nu singuri, ci alături de alţi prieteni de familie. La începutul acestui an, Raluca părea convinsă că nimic nu mai poate reveni la normal între ea şi Cristi Ţopescu şi toată lumea ar fi putut paria pe un divorţ, iar această separare părea inevitabilă. Totodată, blonda a decis să se şi răzbune pe soţul infidel, fiindcă la scurt timp de când a aflat totul, s-a tot afişat prin diverse localuri din Capitală la braţul, dar şi-n braţele unui iubit misterios. Respectivele ipostaze au apărut rapid pe reţelele sociale, în special pe contul de Instagram al acesteia.

Acum, toate acele imagini au dispărut, iar cândva noul pretendent s-a făcut şi el nevăzut şi pare să fi devenit istorie. În schimb, au reapărut ipostazele de familie, pe care Raluca Ţopescu le-a tot făcut publice şi-n care apar şi cei doi copiii ai cuplului. De asemenea, femeia e mereu cu zâmbetul pe buze şi pare să fi iertat şi acceptat infidelitaţile bărbatului cu care s-a căsătorit.

Cu puţin înainte de sfârşitul lui 2016, nora celebrului comentator sportiv anunţa tot prin intermediul contului ei de Instagram că şi-a prins soţul înşelând-o. Atunci, ea postat o fotografie cu verigheta pe care o purta pe degetul mijlociu. În dreptul respectivei poze a scris şi mesajul Asta este pentru, sper, viitorul meu ex-soţ pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce îmi spunea că mă iubeşte“. Totodată, Revelionul şi-l petrecea în compania bărbatului cu care devenise intimă şi de care părea că se apropiase destul de mult – despre toate acestea îţi povesteam AICI.

Raluca anunţa pe toată lumea c-a aflat că e înşelată de către soţ printr-o imagine pe Instagram, în care purta verigheta pe degetul mijlociu. În plus, şi-a petrecut Revelionul în compania unui iubit misterios (foto dreapta)
Raluca anunţa pe toată lumea c-a aflat că e înşelată de către soţ printr-o imagine pe Instagram, în care purta verigheta pe degetul mijlociu. În plus, şi-a petrecut Revelionul în compania unui iubit misterios (foto dreapta)

Raluca şi Cristi Ţopescu s-au căsătorit în 2010, iar împreună au doi băieţi pe nume Noah şi Lucas. Mai mult, blondina s-a îndrăgostit de fiul lui Cristian Ţopescu în timpul unui meci al FCSB. Pe atunci, ea a sărit în sus de bucurie, în momentul în care era marcat un gol, iar cum ochelarii de soare pe care îi purta au „fugit“ un rând mai în faţă, cel care s-a întors şi i-a înapoiat a fost nimeni altul decât fiul îndrăgitului comentator.

Citește și...