„Normal ca mi-am pus botox, ce, am facut gimnastica degeaba?” Declaratii uluitoare a unei foste campioane mondiale!

Publicat: 18/11/2014 | 16:10
„Normal ca mi-am pus botox, ce, am facut gimnastica degeaba?” Declaratii uluitoare a unei foste campioane mondiale!

Ana Porgras, campioana mondiala la gimnastica, in 2010, ii ataca pe toti cei care o acuza ca este intretinuta de iubitul ei si spune ca toate mofturile si le face din renta primita de la Federatia de Gimnastica!

Una dintre cele mai bine cotate gimnaste din istoria recenta a gimnasticii, Ana Porgras, considerata si cea mai gratioasa la sol, s-a retras din activitatea sportiva dupa o accidentare la cot.
Toata lumea a deplans retragerea unui asemenea talent, cu atat mai mult cu cat la acea vreme parintii campioanei au recunoscut ca au facut sacrifii foarte mari pentru a-i oferit toate conditiile sa faca performanta.

Ana a fost campioana mondiala la barna

Unul dintre cele mai emotionante episoade povestite de acestia a fost acela in care au recunoscut ca au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana, de la portiile de mancare, pentru a o hrani pe ea, pentru ca trebuia sa fie in forma la competitii si antrenamente.

Fosta gimnasta a devenit äbonata

Mai mult decat atat, in timp ce Ana facea gimnastica de performanta, toti cei patru membri ai familiei traiau dintr-un singur salariu si erau nevoiti sa plateasca inclusiv chiria unei locuinte, caci nu aveau o casa doar a lor.

Ana recunoaste ca s-a operat

Pe adresa de pont a redactiei, pont@cancan.ro au sosit informatii ca situatia actuala a Anei s-a schimbat la 180 de grade, iar viata ei este una de huzur.

Ana se afiseaza cu bolizi de lux care nu-i apartin

Dar si ca “vinovat” de asta ar fi chiar iubitul ei, care i-ar fi facut toate poftele campioanei, inclusiv in materie de operatii estetice: marirea buzelor si de marire a sanilor!

Ana si-a facut operatii estetice, pe care le-a platit iubitul ei
Ana si-a facut operatii estetice, pe care le-a platit iubitul ei

Ana a dorit sa lamureasca situatia, sustinand ca toate mofturile pe care si le satisfice le plateste cu banii ei.

“Normal ca mi-am pus botox, ce, am facut gimnastica degeaba? Nu am silicoane, si vreau sa lamuresc faptul ca nimeni nu a platit pentru mine, eu primesc o renta destul de mare din partea Federatiei si nu am nevoie sa fiu intretinuta. Nu am un loc de munca in momentul de fata, dar ma descurc”, a explicat fosta gimnasta pentru Cancan.ro.

Ana a fost campioana mondiala la barna

De asemenea, Ana sustine ca nu si-a schimbat stilul de viata, asa cum pare ca se vede din poze.
“Nu ies in fiecare saptmana in club, nu-mi place!”, a mai adaugat fosta campioana.

Citeste si Transformarea-soc a unei campioane mondiale la gimnastica! N-avea casa si n-avea ce sa manance, acum defileaza in bolizi de lux!

(M.A.)
 

Citește și...