Nu a mai putut sa TACA! CE spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica! „Este foarte complicat….”

Publicat: 31/01/2015 | 11:07
Nu a mai putut sa TACA! CE spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica! „Este foarte complicat….”

Lavia Parva si Stefan Banica formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Daca pana acum nu a dat prea multe detalii despre relatia lor, iata ca interpreta a devenit mai putin secretoasa si face marturisiri picante din relatia de cuplu.

Cei doi sun discreţi în ceea ce priveşte relaţia, preferând să păstreze fiecare moment departe de ochii presei.
Lavinia Pârva a vorbit despre viaţa ei alături de Bănică Jr.

lavinia parva

„Este prima relaţie a mea, care într-adevăr se bazează pe seriozitate şi pe maturitate, dar a trecut puţin timp ca să pot să povestesc. A trecut, nici nu ştiu, nici nu îmi dau seama, pentru că timpul într-adevăr trece foarte repede, dar este o relaţie într-un fel sau altul la început, dacă vrei, adică este o relaţie tânără. Şi atunci este foarte complicat să îţi spun lucruri care m-ar deranja, care nu aş vrea să mi se întâmple, nu ştiu , habar nu am, îmi doresc din suflet să fim fericiţi şi să dansăm în ritmul dragostei“, a declarat Lavinia Parva.

Citeste si

Filmari dementiale cu Lavinia Parva! Femeia lui Stefan Banica, la un pas de a fi linsata in trafic dupa ce a blocat circulatia

Stefan Banica, parasit de Lavinia Parva! Si-a facut bagajele si a plecat la mama ei!

A slabit 10 kilograme
Satula sa fie criticata pentru felul in care arata, Lavinia a luat o decizie radicala. Aceea de a da jos cele 10 kilograme acumulate in ultimul an. Iubita lui Stefan Banica a slabit exact cat trebuie, iar acum afiseaza o silueta de invidiat.

L.L

Citește și...