Nu ai mai vazut-o niciodata ASA! DJ Wanda deseneaza tatuaje la malul marii! Vezi cum se descurca bruneta!

Publicat: 08/08/2014 | 16:39

O mare pasionata a tatuajelor, Dj. Wanda a decis in urma cu ceva timp sa intre in afaceri, asa ca si-a deschis un salon de tatuaje, unde se ocupa personal de trupurile doritorilor.

Pentru ca este vara si statiunile de pe litoral sunt pline de turisti, Wanda a vrut sa le faca o surpriza celor care vor sa se tatueze.

Dj Wanda

Dj.Wanda a ajes primul model de tatuaj
Dj.Wanda a ajes primul model de tatuaj

Bruneta a fost surprinsa de paparazzi CANCAN.RO, la malul marii, in statiunea Mamaia, chiar in timpul actiunii.

Dj. Wanda, atenta intodeauna ca totul sa iasa perfect
Dj. Wanda, atenta intodeauna ca totul sa iasa perfect

Dj Wanda

Dornici sa-i descopere talentul Wandei, cateva tinere s-au lasat pe mana brunetei, iar rezultatul a fost unul uimitor. O fire sociabila, vedeta a stat de vorba cu clientele sale, le-a tatuat si-au facut fotografii si le-a oferit cateva sfaturi.

Bruneta este incantata de ceea ce a iesit
Bruneta este incantata de ceea ce a iesit

Vedeta admira unul dintre tatuajele tinerei
Vedeta admira unul dintre tatuajele tinerei

Dupa ce in luna martie, Wanda a plecat la cursuri in Los Angeles, unde s-a perfectionat in materie de tatuaje,bruneta s-a intors de acolo cu idei noi, pe care le pune in practica la propriul salon de tatuaje si se pare ca afacerea merge ca pe roate.

Citeste si

Are cinci tatuaje, dar mai vrea unul gigant! DJ Wanda se gandeste sa-si faca un tatuaj pe jumatate de corp!

DJ Wanda intra in afaceri! Uite ce va face, dupa ce se va “scoli” la Los Angles! E prima din Romania care are curaj sa faca ASTA!

Fiecare tatuaj…are o poveste

Bruneta a spus mereu ca viata se traieste o singura data, iar aceasta ar trebui valorificata cat mai mult. Fiecare din tatuajele artistei are o poveste puternica si o insemnatate pe masura.“Sunt parte din mine, nu ma intereseaza cum voi arata cand voi fi batrana, iar conceptul meu este unul singur : daca eu te accept asa cum esti, fara tatuaje asta ar trebui sa faci si tu. In viata nu primesti ceea ce vrei ci primesti ceea ce negociezi”, ne-a povestit Wanda in urma cu ceva timp.

L.L