Nu ai sa crezi ce lovitura i-a dat Ponta lui Iohannis! AFLA ce a facut premierul astazi

Publicat: 04/10/2014 | 19:10
Nu ai sa crezi ce lovitura i-a dat Ponta lui Iohannis! AFLA ce a facut premierul astazi

Batalia pentru Cotroceni a intrat in linie dreapta, iar pana in acest moment, Victor Ponta pare sa domine scena politica.

In prima zi de campanie, premierul a fost alaturi de gorjeni, romani pe care premierul ii reprezinta in Camera Deputatilor, pentru ca sfarsitul de saptamana sa si-l rezerve unei vizite de doua zile la Sibiu, teritoriul asumat al principalului sau contracandidat, Klaus Iohannis.

ponta

Victor Ponta: „Sibiu nu este orasul contracandidatului meu”

Victor Ponta a ajuns, sambata, la Sibiu, unde a vizitat Spitalul Judetean si Complexul National Muzeal Astra. Vizita in fieful candidatului ACL reprezinta un gest de forta al lui Victor Ponta, care le-a transmis ardelenilor ca Sibiul nu inseamna Iohannis, in judet muncind, in aceeasi masura, si presedintele de Consiliu Judetean al PSD, dar si Guvernul Romaniei, Spitalul Judetean fiind o dovada in acest sens.

„Sibiu nu este orasul contracandidatului meu ci orasul oamenilor care locuiesc aici Nu inteleg de ce Iohannis vrea sa plece de aici. Familia sotiei mele este din Sibiu. Sibiu este un oras frumos. Am promis ca voi face o campanie curata”, a declarat Victor Ponta.

ponta

Vizita premierului la Sibiu reprezinta o lovitura de imagine pentru Iohannis, care isi bazeaza intreaga strategie de campanie pe succesul de care se bucura orasul pe care il prezinta drept o carte de vizita personala. Cu toate acestea, lucrurile nu stau chiar asa, sibienii manifestandu-si nemultumirile fata de activitatea edilului prin numeroase scrisori devenite deja virale in mediul online. Mai mult decat atat, prezidentiabilul ACL si-a dovedit incapacitatea de a strange ardelenii in jurul unui program comun in cadrul alegerilor europarlamentare, atunci cand PNL a obtinut un scor rusinos in orasul patronat de Iohannis.

Victor Ponta va ramane in Sibiu pana maine si va participa, alaturi de enoriasi, la slujba de duminica de la Manastirea Sambata de Sus.

Citește și...