Nu e banc: Ionut Lutu s-a ratacit printre carti! Nimeni nu-si explica ce cauta omul de casa al lui Gigi Becali la librarie

Publicat: 06/02/2014 | 00:16

Gigi Becali o sa rada in hohote cand o sa vada cele mai noi imagini cu omul lui de incredere, Ionut Lutu. Fostul fotbalist care de ani buni il slujeste pe patronul Stelei s-a plimbat ca un leu in cusca intr-o... librarie.

Descurcaret, loial si bun la toate, Ionut Lutu este fara doar si poate unul dintre oamenii fara de care lumea lui Gigi Becali s-ar cutremura serios. De ani buni, fostul fotbalist il insoteste peste tot pe patronul Stelei, ii conduce masinile, ii satisface poftele si stie chiar si unde-i sunt banii.

Cartile nu i-au facut cu ochiul lui Lutu
Cartile nu i-au facut cu ochiul lui Lutu

Desi este inchis de aproape un an, Becali beneficiaza in continuare de „serviciile” lui Lutu, care-l viziteaza la puscarie si, pesemne, ii face si cumparaturile. Zilele trecute, cel supranumit „brelocul lui Gigi Becali” a intrat intr-un loc in care rareori ti-e dat sa vezi picior de fotbalist: o librarie!

Omul de incredere al lui Gigi Becali pare dezorientat
Omul de incredere al lui Gigi Becali pare dezorientat

S-a plimbat nelinistit printre rafturile cu carti, vorbind aproape non stop la telefon. Parea atat de absorbit de convorbire incat n-ar fi de mirare sa fi intrat acolo din greseala, ca in bancurile cu blonde.

Ionut Lutu a
Ionut Lutu a „nimerit” intr-o librarie

Cand in sfarsit a lasat telefonul de la ureche, Lutu a inceput sa priveasca dezorientat in jur. Nu a inceput sa caute titluri sau sa rasfoiasca vreo carte de rugaciuni pentru nea Gigi. Nu i-au facut cu ochiul nici seturile de dvd-uri care l-ar fi ajutat pe Becali sa omoare plictiseala din celula. Nici canilor de ceai nu le-a dat nicio sansa.

Ionut Lutu a vorbit aproape non stop la telefon
Ionut Lutu a vorbit aproape non stop la telefon

A adresat o intrebare casierului si apoi a iesit glont, tot cu telefonul la ureche. El e… un om ocupat.

Ionut Lutu

N-are timp si nici rabdare sa zaboveasca printre carti ca alti cititori de seama ai tarii.  

A.L.

Citește și...