Nu e GLUMA! Anca de la Strehaia este in PERICOL! S-a operat recent la sani, insa…

Publicat: 08/11/2015 | 16:04
Nu e GLUMA! Anca de la Strehaia este in PERICOL! S-a operat recent la sani, insa…

Anca de la Strehaia nu mai e deloc femeia simpla din satra, piranda care nu ar fi renuntat cu una cu doua la hainele tiganesti. Femeia si-a pus silicoane, insa refuza sa urmeze sfaturile medicilor, iar acest lucru ii pune viata in pericol.

In urma cu doar cateva saptamani, Anca s-a operat si a reusit sa isi invinga toate temerile legate de o astfel de interventie chirurgicala. Chiar daca satra nu a fost de acord cu decizia ei. fosta sotie a lui Leo si-a implinit visul, acela de a avea un bust generos si buze senzuale.

Tocurile Ancai sunt extrem de inalte
Tocurile Ancai sunt extrem de inalte

Imediat dupa operatia suferita, Anca primit sfaturi din partea medicilor. Acesteia i-a fost interzis cu desavarsire sa mai poarte tocuri, timp de o luna, insa, bruneta nu a tinut cont, iar imaginile surprinse de CANCAN.ro, intr-una din serile trecute, dovedesc acest lucru.

Anca de la Strehaia

„Are niste tocuri uriase in picioare, desi medicul interzice clar oricarei paciente,  ca timp de o luna sa se urce tocuri, fie ele mici sau platforme. Din cauza tocurilor, pozitia spatelui nu este cea dreapta. Asta poate duce la o intoarcere a siliconului, ba chiar la formarea de noduri. O alta problema a mersului pe tocuri e ca te misti mai mult decat la o pereche de incaltaminte normala, asa ca ti se poate rupe operatia. Al treilea motiv pentru care nu trebuie sa porti tocuri dupa operatie e ca poti face hernie de disc. Coloana trebuie sa suporte greutatea silicoanelor, care se dubleaza din cauza pantofilor inalti„, a declarat specialistul CANCAN.ro

anca de la strehaia

Citeste si

Am aflat cel mai ruşinos secret al Ancăi de la Strehaia! Are 4 WC-uri, dar degeaba!

Nu sunt imagini prelucrate pe calculator, ci sunt suta la suta reale! Cum arata de fapt silicoanele Ancai!


Rol important in telenovela “Printului tiganilor”

Zilele trecute, Anca a fost surprinsa de CANCAN.ro. , in timp ce mergea sa isi astepte o ruda la Gara de Nord. Mandra de ajustarile sale si dupa ce a terminat de filmat un nou episod din telenovela de platou la care paricipa de luni bune, femeia a mers, la putin timp dupa miezul noptii, la Gara de Nord. De acolo a preluat o ruda mai in varsta, iar dupa ce a pus bagajul in masina, Anca s-a urcat in dreapta soferului si a plecat, cu demaraj, spre casa. Nu la Strehaia, ci la un hotel din Bucuresti.

Daria Petrescu

Citește și...