Nu mai e milionar, mafiot sau smecher! Colegii de puscarie i-au gasit porecla lui Giovani Becali! Vezi cum i se spune la Slobozia

Publicat: 16/04/2014 | 15:27

Giovani Becali, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, are parte de respectul detinutilor de la Penitenciarul Slobozia, acolo unde este incarcerat.

O parte dintre detinutii care se afla in inchisoarea din judetul Ialomita il compara pe Giovani Becali cu fotbalistul Lionel Messi, dar nu pentru ca impresarul ar fi un geniu al sportului cu balonul rotund.
Detinutii spun ca Becali este un luptator, la fel cum este si Messi, si ca nu se da niciodata batut. Nu lasa capul jos.  De asta il aseamana cu celebrul fotbalist argentinian”, au declarat sursele noastre.

Victor Becali este inchis la Penitenciarul Poarta Alba
Victor Becali este inchis la Penitenciarul Poarta Alba

Potrivit acestora, cand impresarul trece pe langa ceilalti detinuti, acestia fac culoar si il saluta respectuos.

CITESTE SI…Anamaria Prodan si Reghecampf PROFITA de arestarile lui Gigi Becali si Meme Stoica!

CITESTE SI...De la marea cinste in care le cantau lautarii, fratii Becali au ajuns sa castige doar bani de seminte in puscarie!

Fara protectie

Varul lui Gigi vrea sa scrie o carte
Varul lui Gigi vrea sa scrie o carte

Chiar daca instanta i-a respins la sfarsitul saptamanii trecute contestatia la executare, Giovani Becali nu s-a demoralizat. “Spune ca mai are si alte cai de atac si ca nu se va da batut. Este un luptator. Giovani povestea ca inca de mic s-a descurcat prin propriile forte, si ca la fel va face si dupa gratii. Afirma ca si in momentul in care era in libertate mergea pe strada fara bodyguarzi si nu i s-a intamplat nimic, asa ca nici dupa gratii nu are nevoie de protectia cuiva”, au mai afirmat sursele noastre. (Bogdan Galca)
 

Citește și...