„Nu ne asteptam la asta din partea lui”! Cum s-a comportat si ce impresii a lasat Irinel in rol de actor. Vezi cine i-a fost profa

Publicat: 04/04/2014 | 00:03

Irinel Columbeanu a facut pasi mici dar siguri in domeniul actoriei. Miliardarul de la Izvorani a jucat primul sau rol, intr-un sitcom, si se pare ca s-a descurcat de minune. CANCAN.ro va dezvaluie, in premiera, detalii despre el, de la filmari. 

Nimeni nu si-ar fi imaginat ca Irinel Columbeanu va juca in filme! Iata, insa, ca nimic nu este imposibil pe lumea asta, iar miliardarul tocmai ce s-a lansat in actorie. El si-a jucat propriul rol intr-un sitcom autohton si s-a descurcat mai mult decat onorabil.

irinel columbeanu

“Nu am interactionat foarte mult cu domnul Irinel Columbeanu, insa pot spune ca s-a comportat foarte ok pe platourile de filmare. A fost relaxat, cu toate ca dansul nu este actor, nu cred ca a avut vreo legatura vreodata cu actoria, pana la momentul respectiv. A fost ok. Nu ne asteptam la asta din partea lui! Nu a fost emotionat si nu s-a balbait pentru ca am repetat foarte mult inainte, in jur de o ora. Era o secventa ceva mai lunga asa ca am repetat de trei-patru ori, tocmai ca sa iasa bine”, a declarant pentru CANCAN.ro, Doinita Oancea, una dintre actritele din sitcomul in care a jucat Irinel Columbeanu.

Doinita Oancea a fost impresionata de scenariul spaniolului
Doinita Oancea a fost impresionata de scenariul spaniolului

Pentru aceeasi secventa a fost cooptata si Elena Constantin, presupusa iubita a miliardarului, care si ea la randul ei, a facut o impresie buna. “Domnul Columbeanu a venit insotit de doua domnisoare, una blonda una bruneta. Cea blonda a fost tare simpatica”, ne-a mai spus Doinita Oancea.

Elena Constantin spera sa devina o actrita cunoscuta
Elena Constantin spera sa devina o actrita cunoscuta

CITESTE SI:

 Irinel Columbeanu isi face debutul in ACTORIE! N-ai sa ghicesti niciodata cine l-a convins sa faca asta

Primul interviu acordat de noua blonda a lui Iri: “Este un barbat foarte destept, o calitate care ma atrage foarte mult”

Ea e noua iubita a lui Irinel Columbeanu? Ce spune milionarul despre relatia cu blonda de 32 de ani: „E putin mai complicat”

Irinel se iubeste cu partenera din film

irinel columbeanu

Miliardarul de la Izvorani si Elena Constantin se pare ca sunt la inceputul unei relatii amoroase, momentan fiind in tatonari. Cei doi nu prea vorbesc despre asta, insa superba blonda spune ca s-au vazut de catvea ori. “Eu locuiesc la Brasov, nu prea vin prin Bucuresti. A mai venit Irinel pe aici. Nu vreau sa devin cunoscuta pentru ca sunt iubita cuiva, ci pentru munca mea. Asa ca nu vreau sa vorbesc prea mult despre viata mea private. Sunt curtata in momentul de fata”, ne-a declarat Elena Constantin, in urma cu o saptamana.
 

F.Coman

Citește și...