Nu o sa-ti vina sa crezi ce fac soferii cand cred ca Politia Rutiera nu ii vede! S-a intamplat astazi in Capitata, iar imaginile..

Publicat: 30/07/2014 | 14:52

Un vechi proverb romanesc spune ca atunci cand pisica nu este acasa, soarecii joaca pe masa. Cam asa se intampla si in traficul din Capitala, cand soferii cred ca nimeni nu ii urmareste. Politistii i-au filmat pe ascuns, iar imaginile sunt incredibile.

De ceva vreme, politistii de la Brigata Rutiera Bucuresti fac actiuni cu masini neinscriptionate, iar rezultatele sunt de-a dreptul uluitoare.

Politistii au urmarit soferii care au comis ilegalitati din masini neinscriptionate
Politistii au urmarit soferii care au comis ilegalitati din masini neinscriptionate

Pietoni la un pas sa fie calcati, conducatori auto care depasesc tramvaie pe partea stanga, iar marcajele stradale sunt deja istorie pentru soferii indrazneti.

In doar cateva zile politistii au dat amenzi de circa 25.000 de lei
In doar cateva zile politistii au dat amenzi de circa 25.000 de lei

In Bucuresti ca-n jungla

Neobservarea unui echipaj rutier in trafic nu trebuie sa conduca la ideea ca in acea zona exista un vid sanctionatoriu pentru soferii indisciplinati, iar acestia sa faca tot ce le trece prin cap.

Unii soferi cand stiu ca nu ii urmareste nimeni comit ilegalitati
Unii soferi cand stiu ca nu ii urmareste nimeni comit ilegalitati

“Atitudini inadecvate duc de regula la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt intamplatoare, pentru ca la volan si cu piciorul pe pedala de acceleratie, unii soferi isi descarca toate energiile negative acumulate. De multe ori, observam in trafic soferi cum penduleaza de pe o banda de circulatie pe alta, fara sa-si ia cele mai elementare masuri de siguranta, altii care depasesc coloana de masini oprita la semafor si se aseaza in fata. Gresind azi, gresind maine, scade responsabilitatea si creste riscul de accident. Asa devenim involuntar agresivi in conducere, imprevizibili pentru ceilalti soferi si usor, usor ajungem pe nesimtite potentiali provocatori de accidente”, transmite Brigada Rutiera a Municipiului Bucuresti.

Zona electroaparataj din Capitala este preferata politistilor
Zona electroaparataj din Capitala este preferata politistilor

CITESTE SI

Actiune sub acoperire a Brigazii Rutiere Bucuresti! Vezi ce fac soferii cand nu stiu ca sunt supravegheati!

Actiune a Politiei Rutiere, filmata de „Discovery”

Actiune fara precedent a Politiei Romane! Totul a fost filmat iar imaginilie sunt deja pe net!

Amenzi de peste 25.000 de lei

Brigada Rutiera a actionat in luna iulie cu echipe formate din autospeciale neinscriptionate si motociclete, pentru a-i depista si sanctiona pe acei conducatori auto care respecta normele rutiere doar atunci cand observa echipajele inscriptionate ale politiei.

In urma actiunii conducatorii auto depistati incalcand legea au fost sanctionati contraventional, iar valoarea totala a sanctiunilor contraventionale a depasit suma de 25.000 lei. Astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare. (A.S.)
 

Citește și...