Nu putea să rateze ”startul sezonului” la mare. Cum a apărut Elena Udrea la LOFT

Publicat: 02/05/2017 | 20:16

Relaţia cu Adrian Alexandrov îi prieşte din plin Elenei Udrea. Cea mai cunoscută blondă a politicii româneşti arată foarte bine şi este, tot timpul, cu zâmbetul pe buze, inclusiv la petrecerile de la mare, de 1 Mai. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Elena Udrea a atras privirile tuturor în weekend când, alături de iubitul ei, s-a relaxat pe litoral. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o la Mamaia, la Loft (vezi AICI ce a făcut în club). Ex-deputata a strălucit la party, iar Adrian Alexandrov a avut toate motivele să se simtă mândru.

Cei doi au ajuns împreună la Loft şi au fost nedespărţiţi. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albi şi o geacă neagră, Elena Udrea a zâmbit în permanenţă. A fost foarte degajată şi s-a bucurat de fiecare clipă petrecută alături de iubitul ei.

Ţinuta blondei a fost completată cu o pereche de pantofi de firmă, la care a asortat o poşetă elegantă. Udrea nu a renunţat la ochelarii de soare nici după ce a intrat la Loft. În club, ea a arătat că s-a simţit perfect, semn că relaţia cu Adrian Alexandrov este foarte bună.

Elena şi Adrian sunt împreună de aproximativ un an, iar relaţia lor a fost dezvăluită de revista CIAO!, care a publicat şi primele imagini cu ei (Vezi AICI). Dacă la început erau mai timizi în public, acum cei doi nu se mai feresc deloc să dea frâu liber sentimentelor (Aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a arătat şi AICI).