Nu s-au despartit oficial, dar isi impart deja averea. Alex Velea ii lasa sotiei un apartament si o masina dupa trei ani de mariaj

Publicat: 03/07/2013 | 00:09

Indragostit pana peste cap de Antonia, asa cum spun apropiatii, Velea este dispus sa faca orice pentru a ramane un barbat liber. Cu toate acestea, Ana nu va ramane cu mana goala in urma mariajului de trei ani.

Ana este facuta foc si para pe Alex
Ana este facuta foc si para pe Alex

Un act de casatorie, asta este singurul lucru care il mai leaga pe Alex Velea de sotia sa, Ana. In timp ce Antonia i-ar fi recunoscut inca de saptamana trecuta socrului ca il iubeste pe Alex, artistul face si el tot posibilul sa iasa din mariaj cat mai repede.

Alex Velea

Indragostit pana peste urechi de Antonia, asa cum spun toti apropiati celor doi, Alex este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a-si recapata libertatea.

Potrivit surselor noastre, zilele trecute, Alex si Ana ar fi negociat termenii divortului si in special ai partajului. Astfel, cei doi ar fi stabilit de comun acord ca mulatra sa ramana cu apartamentul in care sotii Velea au locuit in ultimii trei ani.

Antonia si Alex Velea

De asemenea, Ana va ramane si cu masina pe care o conduce si pe care a primit-o cadou de la Alex.

Conditia ar fi ca mulatra sa-i nu-i mai ceara si bani lichizi si sa se angajeze, pentru a-si putea castiga existenta. Din informatiile noastre, Ana nu ar fi lucrat niciodata pana acum.

Desi apropiatii cuplului spun ca Ana pare sa fi inteles ca nu mai exista cale de intoarcere, surse din anturajul acesteia sustin ca sotia lui Alex sufera foarte mult.

 

FB
 

Citește și...