Nu se mai satura! Uite cum i-a sutit Diana Guresoaie iubitul unei prietene, chiar sub ochii ingroziti ai acesteia

Publicat: 14/01/2015 | 00:15
Nu se mai satura! Uite cum i-a sutit Diana Guresoaie iubitul unei prietene, chiar sub ochii ingroziti ai acesteia

Daca, in momentul de fata, este total schimbata,devenind o fata cuminte, pana de curand, Diana Guresoaie era o adevarata devoratoare de barbati. Si, cand intalnea o partida buna, nu mai tinea cont de niciun fel de principii.

Pana nu de mult, Diana Guresoaie nu rata nicio petrecere exclusivista, in cea mai mare parte, in afara tarii. Dornica de afirmare, tanara a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a obtine ceea ce si-a dorit si, de multe ori, a trecut chiar si peste prieteniile inchegate cu diverse fete.

 

Diana si-a facut cel mai horror selfie cu putinta
Diana si-a facut cel mai horror selfie cu putinta

I-a suflat iubitul unei prietene

 

In urma cu ceva vreme, Diana a reusit sa o socheze pe una dintre prietenele ei. Invitata la o petrecere de lux din Emiratele Arabe, Guresoaie a plecat de acasa cu intentia de a puna mana pe un barbat potent financiar. Ajutata sa intre la petrecerea cu pricina de o prietena apropiata, odata ce s-a aflat in local, tanara nu a mai tinut cont de niciun fel de relatie. Conform unor surse prezente la acelasi eveniment, Dianei nu i-au ajuns doar barbatii care ii dadeau tarcoale.

Diana Guresoaie

Cu toate ca prietena in cauza i-a facut cunostinta cu un om de afaceri cu destula dare de mana, Guresoaie a incercat sa il agate si pe iubitul prietenei, care parea ca are mult mai multi bani decat potentialul ei partener. Tot flirtul s-a produs chiar sub ochii ingroziti ai amicei sale, care a jurat atunci ca nu o mai invita niciodata la vreo petrecere exclusivista.

 

CITESTE SI:

De la Stramba lui Dodel, a ajuns una dintre cele mai bine imbracate tinere din Capitala. Vezi cine o „sponsorizeaza” pe Guresoaie!

Guresoaie si-a scurtat vacanta pentru a-si face ziua de nastere. „Stramba lui Dodel” l-a lasat singur pe Joe din Drumul Taberei

 

Diana Guresoaie

S-a cumintit

 

De cateva luni, Diana Guresoaie a schimbat, insa, macazul. Tanara nu mai merge la petreceri private si singurele ei iesiri sunt alaturi de noul ei partener, Bogdan Nemteanu. Daca, la inceputul relatiei, bruneta mai pleca prin vacante cu destinatii exotice, de cand iubitul a pus piciorul in prag si i-a impus anumite conditii pentru bunul mers al relatiei, tanara s-a conformat imediat.

 

D.M.