Nu si-a ales iubita dupa tiparul mamei, ci dupa cel al surorii! „Cumnata” Loredanei Chivu se poate „lua in piept” cu asistenta

Publicat: 06/04/2014 | 12:41
Nu si-a ales iubita dupa tiparul mamei, ci dupa cel al surorii! „Cumnata” Loredanei Chivu se poate „lua in piept” cu asistenta

Se spune ca orice barbat isi alege iubita dupa chipul si asemanarea mamei lui. Fratele Loredanei Chivu s-a abatut putin de la aceasta regula si a luat-o drept model pe sora lui faimoasa.

Dupa ce sora lui l-a luat pe Razvan sub aripa sa protectoare, acesta a inceput sa devina un obisnuit al cluburilor de noapte. De-a lungul timpului, tanarul s-a afisat cu mai multe domnisoare, insa una singura i-a intrat cu adevarat la inima.

Razvan Chivu si Loredana

O cheama Nicoleta, este blonda si… seamana izbitor cu cea care ar putea sa-i fie cumnata. Tanara este aproape la fel de tunata ca Loredana, are si ea buzele marite, implanturi cu silicon si se machiaza aproape in acelasi stil ca asistenta pacatoasa.

Razvan Chivu si Loredana

Ce mai, ai putea crede ca Razvan si-a cautat o sosie a surorii sale pentru a se afisa la fel de mandru la bratul ei, insa nu in calitate de frate ci de iubit.

Razvan Chivu si Loredana

Se pare ca relatia celor doi are ceva timp in spate, daca e sa luam in considerare mesajele pe care acestia le primesc de la prietenii de pe Facebook. “Chiar ca sunteti frumosi!”, “Faini sunteti! Asa sa va vad mereu!”, “Nasule, va pup!”, le-au transmis cativa amici.

____

CITESTE SI:

Asistenetele pacatoase, cu pantalonii rupti in fund! Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu au aparut ASA intr-un club din Germania!

Si-a deschis sufletul pe net, insa nimeni nu o mai ia in serios! Uite ce i-au scris fanii Loredanei Chivu! „Nici mama ta nu…”

_____

A provocat un accident, dupa care a luat bataie

Fratele asistentei TV a devenit celebru, dupa ce in toamna anului trecut a provocat un accident chiar in comuna de unde se trage, Lunguletu. Atunci, el a intrat cu masina sa intr-un alt autoturism, iar martorii i-au aplicat o corectie chiar la fata locului, pana sa ajunga organele de politie.

Razvan Chivu si Loredana

De la acest eveniment, Razvan a devenit nelipsit din preajma Loredanei, care parca are mereu grija ca fratele sau sa nu o incurce din nou.

R.O.
 

Citește și...