NU TE ASTEPTAI LA ASTA! Ponta i-a dat K.O. lui Iohannis pe tema retrocedarilor

Publicat: 12/11/2014 | 22:21
NU TE ASTEPTAI LA ASTA! Ponta i-a dat K.O. lui Iohannis pe tema retrocedarilor

Victor Ponta l-a pus pe Iohannis in situatia in care sa clarifice situatia retocedarilor din Sibiu, scandal mai vechi in care numele candidatului ACL este in prim-plan.

Premierul a dovedit ca de cand este Iohannis primar al Sibiului, din 1976 de cereri de retrocedari, candidatul ACL nu a reusit sa solutioneze decat 194, si acelea cu dedicatie pentru apropiatii sai.

„Sa va spun cum se face lucrul bine facut la Primaria Sibiu. Ati avut pana acum 1976 de cereri de retrocedari, retrocedate au fost 194, trimise la ANRP, redirectionate 214. S-au retrocedat catre Biserica Evanghelica, muzeul Brukenthal, spitalul de pneumologie, Palatul Copiilor, Complexul Muzeal Astra, caminul de batrani din George Cosbuc. Dl primar, ca nu cred ca veti fi presedinte, din 1976 de cereri de retrocedare de la Sibiu ati retrocedat doar unele si catre cei apropiati dvs.. Vreau sa lamuresc, din 7 mai 2012, de cand sunt prim-ministru, nu s-au mai facut retrocedari”, a subliniat Victor Ponta.

iohannis

Klaus Iohannis a inghetat in fata cifrelor oficiale, motiv pentru care nici nu a stiut cum sa raspunda cand s-a vazut cu faptele pe masa. Candidatul ACL a incercat sa se justifice spunand sec ca „retrocedarile au fost facute bine”.

Mai mult decat atat, intr-un mod absolut scandalos, Iohannis spune ca e bine ca a retrocedat un spital. La insistentele premierului Victor Ponta: „este bine ca ati retrocedat spitalul din Sibiu?”, candidatul ACL a replicat, cu maxima inocenta: „da”.

Citește și...