„Nu vreau sa stiu ce probleme au ei” Uite ce parere are Mirela Stelea despre relatia lui Bogdan cu fosta sotie!

Publicat: 24/11/2012 | 22:33
„Nu vreau sa stiu ce probleme au ei” Uite ce parere are Mirela Stelea despre relatia lui Bogdan cu fosta sotie!

Mirela Stelea spune ca se speteste muncind in atelierul ei de design si ca, in plus, incearca sa se mentina in forma pentru Bogdan ca sa aiba o casnicie fericita.

Se considera o femeie foarte ocupata si sustine ca nu tine ranchiuna fostelor femei din viata lui Bogdan Stelea si ca este fericita cu el la patru ani dupa ce a devenit sotia lui.

„Casatoria este un pas firesc intr-o relatie. E vorba in primul rand despre omul de langa tine. L-am ales pe Bogdan pentru ca asa a fost sa fie. Nu mi-am facut planuri de viitor niciodata. Asa a fost si cu el. Noi ne-am vazut la o petrecere intr-un grup de prieteni. El m-a cucerit pe mine, iesisem amandoi dintr-o relatie. Am discutat prieteneste, am iesit la restaurant de cateva ori si am construit de acolo” a declarat Mirela Stelea despre felul in care a ajuns impreuna cu Bogdan Stelea.

Mirela si Bogdan

Iar tactica prin care reuseste sa il tina aproape pe fotbalist este foarte simpla.

„Cheia succesului in casatorie este ca trebuie sa ii lasi mult spatiu celuilalt. El ca si fotbalist a fost mereu departe de failie” a spus Mirela Stelea, la Povestiri de Noapte.

Cat despre felul in care se intelege cu fosta sotie a lui Stelea, Mirela sustine ca are o gandire foarte matura.

„M-am intalnit cu fosta lui sotie in diverse situatii. Este o femeie extraordinara din punctul meu de vedere. Nu vreau sa stiu ce probleme au ei sau daca au probleme” a conchis designerul.

Alex Toderasc

Citește și...