Nunta anului a fost la un pas sa ramana fara nas! Ionut Lupescu l-a salvat in ultima clipa pe Adrian Tarau. Vezi cine este omul politic pe care l-a inlocuit „Kaiserul”

Publicat: 22/08/2012 | 00:00
Nunta anului a fost la un pas sa ramana fara nas! Ionut Lupescu l-a salvat in ultima clipa pe Adrian Tarau. Vezi cine este omul politic pe care l-a inlocuit „Kaiserul”

Fiul fostului prefect de Bihor si sotia sa, Madalina, au avut parte de o petrecere de basm la Firenze, dar au intampinat si o problema neasteptata. Numele nasului nu s-a stiut pana in ultima clipa. Pana la urma oficialul UEFA este cel care a avut onoarea.

Fastul si eleganta au fost ca la ele acasa la nunta lui Adrian Tarau. Evenimentul a avut loc la cel mai luxos resort din Toscana, Grand Hotel Villa Cora, in renumitul salon Sala degli Specchi, recunoscut pentru luxul demn de balurile familiilor regale. Invitatii au fost rasfatati cu delicatese si bauturi alese, iar trupa Provincialii a intretinut atmosfera. Doar ca nunta anului a fost la un pas sa ramana fara nas! Initial, un cunoscut politician cu sotia trebuiau sa naseasca cuplul. O situatie neprevazuta, de ultim moment insa a aparut si nu s-a mai putut!

Ramas fara nasi, Adrian Tarau a apelat la Ionut Lupescu, un alt prieten apropiat, pentru a-l salva. „Kaiserul” a acceptat rolul de maxima importanta la fastuosul eveniment. Surprinzatoare pentru invitati a fost decizia mirilor de a merge in luna de miere in Spania, desi au stranse legaturi cu SUA, unde au locuit mai multi ani. Din cate se pare, motivul este reprezentat de unele probleme pe care Adrian Tarau le-a avut cu autoritatile americane. In 2010, casele sale din Chicago au fost puse sub sechestru deoarece pe numele lui era data o decizie judecatoreasca prin care datora 881.330 de dolari catre First Midwest Bank.