O adolescenta a ajuns la spital, dupa ce mai multi elevi au fost agresati de bodyguarzi in curtea unui liceu din Capitala!

Publicat: 23/11/2010 | 00:00
Mai multi elevi din Capitala au trecut prin clipe de groaza astazi chiar in curtea liceului la care invata. Ei au fost agresati de bodyguarzi, insa deocamdata nu se stie de ce a izbucnit scandalul.

O adolescenta a ajuns la spital, in stare de soc, dupa ce a fost lovita.

„A fost o imbranceala generala acolo. Unul sau doi bodyguarzi, mai violenti, s-au apucat sa-i imbranceasca aiurea pe elevi. Unul dintre baieti a fost mai rau agresat. Nu stiu ce i s-a nazarit bodyguardului sa faca ordine. Este in neregula ce se intampla acolo. Au mai fost incidente violente. Eu am discutat cu directoarea, insa dumneaei a zis ca elevii sunt obraznici”, a declarat tatal fetei pentru Realitatea.net.

„Eu am fost bruscat mai agresiv. Noi am terminat orele, iar colega mai avea o ora si am mai stat putin de vorba in curte. Intre timp unul dintre bodyguarzi i-a luat o foaie colegei mele. Ea a zis ca nu are de ce sa-i ia foaia. El i-a dat-o inapoi. Intre timp, el a venit la noi si ne-a zis sa iesim. Eu i-am zis ca noi am terminat orele. El a pus mana pe noi si a incercat sa ne dea afara din curtea liceului, dar fara sa ne ceara legitimatii, carnete. Nu ne-a cerut nimic. I-am spus sa ia mana de pe mine pentru ca am doua picioare si ca pot sa ies si singur. A tot incercat sa puna mana pe mine, eu tot m-am ferit. La un moment dat m-a prins de mana, m-a strans. Mi-a lasat un semn pe mana si m-a impins. Pana la urma m-am impiedicat, am cazut si m-am lovit”, a declarat unul dintre elevi.

„Doamna directoare a dat un telefon, nu stiu cu cine a vorbit, si l-a intrebat si pe bodyguard ce s-a intamplat. El a dat o declaratie, nu stiu ce a scris acolo. A mai spus ca noi i-am fi intaratat pe bodiguarzi, deci, in mare, noi suntem de vina”, a mai spus el.

Citește și...