O “bantuie” imaginea lui Adrian Iovan si dupa un an de la moartea lui! Ce “juramant” pastreaza cu sfintenie Romanita

Publicat: 24/04/2015 | 00:52

Devastata de moartea lui Adrian Iovan, Romanita si-a schimbta radical stilul de viata din ianuarie, anul trecut. A renuntat la moda, la evenimente publice si si-a dedicate intreaga existenta pentru a-i cinsti memoria fostului ei sot.

Au avut o relatie distabta, dupa divort, si multi spun ca Romanita a resimtit un sentiment de culpabilitate dupa moartea lui Adrian Iovan si ca acesta ar fi motivul pentru care a suferit atat de tare. Cum un om nu poate fi judecat intr-o asemenea situatie, cert este faptul ca vedeta este mai mult decat parolista atunci cand vine vorba despre promisiunile facute fostului sau sot.

Romanita cotinua sa poarte doliu si acum, la un an si trei luni de la decesul fostului sot
Romanita cotinua sa poarte doliu si acum, la un an si trei luni de la decesul fostului sot

Promisiuni venite cand pilotul se afla deja in Ceruri, dar care s-au convertit intr-un real testament, pentru creatoarea de moda.

 

Se imbraca in negru si nu zambeste deloc

 

Astfel, vedeta a declarat ca va purta doliu un an, dar au trecut inca trei luni de la comemorarea de un an si Romanita inca nu a renuntat la straiele negre.

Romanita a renuntat la doliu doar in perioada Pastelui
Romanita a renuntat la doliu doar in perioada Pastelui

Doar in perioada Pastelui si-a diversificat garderoba cu o serie de accesorii albe si intr-o zi a imbracat o ie alb cu negru, dar dupa aceasta sarbatoare a continuat sa poarte exclusiv haine negre. Paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o pe Romanita miercuri dupa-amiaza, cand se duce sa-si ia fiul de la scoala.

Romanita se duce mereu sa isi ia baiatul de la scoala
Romanita se duce mereu sa isi ia baiatul de la scoala

Eleganta, imbracata cu o fusta plisata, o geaca din piele si cu ochelari fumurii, creatoarea de moda nu s-a indurat sa renunte nici acum, odata cu venirea sezonului cald, la doliu. Mai mult chiar, vedeta are o atitudine sobra si un chip total lipsit de zambet, atunci cand se afla in locuri publice, semn ca nu doreste sa atraga prea mult atentia.

 

A infiintat Asociatia Adrian Iovan

 

Alaturi de cativa prieteni apropiati ai regretatului Adrian Iovan, Romanita a pus bazele unei fundatii non-profit ce poarta numele regretatului pilot. De dimineata si pana seara creatoarea de moda lucreaza de zor la cateva proiecte ale fundatiei si spera ca va reusi sa schimbe cateva vieti: 

Romanita Iovan

„Ideea de a infiinta Fundatia Adrian Iovan are un scop bine definit. Va duce mai departe lupta lui Adrian pentru drepturile pilotilor si siguranta zborului. In plus, vom incerca sa ajutam copiii care au ramas fara parinti in urma unor astfel de evenimente tragice. Ii vom ajuta atat psihologic, cat si financiar”, ne-a declarat ea, in luna martie.

 

Dana Enache
 

Citește și...