O cunoscuta prezentatoare si-a dat demisia dupa ce iubitul fotbalist i-a promis ca o ia de nevasta. Acum este parasita si somera!

Publicat: 09/05/2014 | 16:06

Atunci cand a fost ceruta de sotie de Gabi Torje, Iulia Parlea si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra si alegea sa il urmeze pe fotbalist in Spania. Intre timp, cei doi s-au despartit, iar satena nu-si mai gaseste de munca.

Au format un cuplu timp de mai bine de doi ani, iar relatia lor se indrepta cu pasi repezi spre altar. Desi sunt extrem de tineri, la jumatatea anului trecut, Gabi Torje a cerut-o de sotie pe Iulia Parlea, iar frumoasa satena si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra ca prezentator de stiri sportive, pentru a-si urma logodnicul in Spania, acolo unde acesta activeaza la o echipa de club. Lunile petrecute impreuna i-au facut, insa, pe cei doi sa realizeze ca nu sunt facuti unul pentru celalalt, iar desele certuri au dus, inevitabil, la despartire.

Iulia Parlea s-a intors in Romania de mai bine de o luna. De atunci, fostul manechin isi cauta un loc de munca, dar pana acum nu a gasit nimic: “Nu are nici o sursa de venit. Pacat, a facut cea mai mare greseala din viata ei ca si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra. Acolo era vazuta foarte bine si ar fi avut un viitor frumos. Din pacate, a lasat ca iubirea sa o conduca. Acum trage din greu pentru toate astea.

Torje si Iulia Parlea s-au iubit timp de doi ani
Torje si Iulia Parlea s-au iubit timp de doi ani

Este destul de descurajata. Nu cred ca mai exista cale de impacare intre ea si Torje”, a declarat un apropiat al prezentatoarei TV, pentru CANCAN.ro.

 CITESTE SI:

Gabriel Torje si Iulia Parlea s-au despartit! Primul mesaj al fostei stiriste dupa ce au anuntat ca merg pe drumuri separate

Se iubesc, dar nu pot fii impreuna! Gabi Torje si Iulia Parlea suspina unul dupa celalalt, dar sunt departiti de distanta!

 Au avut o relatie cu multe certuri si impacari!

Torje isi alinta fosta iubita cu flori
Torje isi alinta fosta iubita cu flori

In cei doi ani de relatie, Gabi Torje si Iulia Parlea s-au despartit de cel putin patru ori. De fiecare data, fotbalistul a facut tot posibilul sa o impace pe stirista, trimitandu-i la redactie cosuri intregi cu trandafiri rosii si diverse cadouri.

Gabi Torge, Iulia Parlea

Dupa ultima cearta, Torje a fost nevoit sa o ceara de sotie pe Iulia pentru a o convinge sa se intoarca la el. Dar nici asta nu a fost de ajuns si s-au despartit din nou.

 Claudia Balan

Citește și...