O femeie din Petroşani a fost siluită şi tâlhărită, iar poliţiştii l-au prins pe violator. NU le-a venit să creadă când au verificat şi au aflat cine este suspectul

Publicat: 05/02/2018 | 09:03
O femeie din Petroşani a fost siluită şi tâlhărită, iar poliţiştii l-au prins pe violator. NU le-a venit să creadă când au verificat şi au aflat cine este suspectul

O femeie din Petroşani a trăit clipe de coşmar în urmă cu o săptămână, duop ce un bărbat a intrat peste ea în casă. Monstrul cu chip de om a violat-o şi a tâlhărit-o, după care s-a făcut nevăzut. Seara trecută, poliţiştii au reuşit să-l încătuşeze, după ce-l dăduseră în urmărire generală. Oamenii legii au fost uimiţi să afle cine este suspectul în acest caz trist.

Bărbatul care a violat o femeie din Petroşani, judeţul Hunedoara, săptămâna trecută se numeşte Radu Fonea. În vârstă de 56 de ani, violatorul a fost prins la sute de kilometri distanţă de victima lui, respectiv în judeţul Prahova. La scurt timp după ce a fost reţinut de poliţişti, aceştia au aflat că suspectul nu era la prima abatere. În faţa lor era un recidivist, care a fost eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de zece ani de închisoare tot pentru viol, potrivit news.ro.

În prezent, Radu Fonea este principalul suspect într-un nou dosar de viol şi tâlhărie. Bărbatul a fost dat în urmărire generală după ce duminica trecută ar fi intrat peste o femeie în locuinţa acesteia din Petroşani, judeţul Hunedoara, unde a violat-o si tâlhărit-o.

În trecut, suspectul a executat în total 21 de ani de închisoare în urma mai multor condamnări. Seara trecută, el a fost găsit în oraşul său de domiciliu, Plopeni, din judeţul Prahova.