O femeie, ruptă în bătaie şi tunsă la chelie de soţul agresiv: ”A venit cu o husă neagră… Carnea mea e bătută…”

Publicat: 22/01/2018 | 19:22

O femeie a fost invitată în platou la Acces direct, unde a povestit calvarul prin care trece. Mama Anastasia a fost în vizită la soţul violent, iar acesta i-a dat cu parul în cap şi a lăsat-o cu vânătăi peste tot. A şi tuns-o apoi la chelie!

„Strigam, ‘Lasă-mă, te rog să trăiesc, pentru copii’. Copiii au văzut tot şi ţipau, ‘Te rog, nu mai da. Nu mai da, că o omori’. (…) S-a aplecat sub pat şi a luat parul. La prima lovitură pe care mi-a dat-o, s-a rupt parul în cap. A dat cât a putut el de tare. (…) La un momentat am auzit, ca prin vis, pe cineva bătând în geam sau în uşă. Erau copiii, care nu s-au mai dus la şcoală. (…) Mă spălam în apa în care făcuse el baie. Când m-am întors şi copiii au văzut sânge, s-au speriat. (…) Când m-a lovit, am căzut pe plită şi mi s-a rupt filmul. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Apoi, a venit cu o trusă neagră şi m-a tuns. (…) Carnea mea e bătută, peste tot, ca un măr. (…)

Mi-e frică să mă uit în oglindă. Mi-e frică să mă uit în ochii copiilor mei. Ce am fost şi ce-am ajuns. (…) E un călău. Nu mai pot să-l văd în faţa mea. Cred că dacă îl mai văd o dată, o să mor. Important este că am rămas în viaţă. (…) A fost chemat la poliţie şi arestat timp de 24 de ore. (…) Eu aş vrea să fie arestat pe viaţă, pentru că eu rămân cu inima arsă toată viaţa mea. (…) Sunt singură în casa părântească şi mi-e frică. Orice se poate întâmpla. Dacă nu m-a omorât până acum, sigur o să mă omoare acum,” a povestit Anastasia Năstase, cu ochii în lacrimi şi plină de vânătăi.

Odată ajunsă în platoul emisiunii, femeia a explicat şi motivul pentru care, iniţial, nu raportase incidentul la poliţie.

„N-am făcut plângere pentru că eram însărcinată la timpul acela şi n-am dorit să rămână copiii fără tată. Şi am mers mai departe. (…) Vorbisem în familie să dăm divorţul frumos, pentru că este un om foarte agresiv. N-am mai vrut să-mi continui viaţa cu el,” a explicat aceasta.