O graviduță sexy a atras toate privirile la UNTOLD!

Publicat: 03/08/2018 | 19:06

UNTOLD 2018 și-a deschis porțile pentru toți iubitorii de muzică bună, iar turiști din toată Europa și România au venit să se bucure de atmosfera incendiară de la cel mai tare festival. Printre turiștii ajunși la UNTOLD, o graviduță sexy a atras privirile tuturor. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Este a doua zi de UNTOLD, iar petrecăreții și-au făcut apariția, din nou, pe tărâmul magic al celui mai amre festival de muzică din Europa. Ei bine, printre Moș Crăciun, gheișe, miri și mirese și-a făcut apariția și o graviduță extrem de sexy care a atras privirile tuturor. Blondina era plină de tatuaje din cap până-n picioare și îmbrăcată sumar: cu o pereche de bocanci, pantaloni scurți negri și o bustieră neagră care i-a pus în evidență burtica de graviduță. (CITEȘTE ȘI: INTERVIU ÎN PAT CU ANDREEA ESCA, LA UNTOLD: ”M-AM GÂNDIT CĂ TREBUIE SĂ VĂD CUM ARATĂ ACEST FESTIVAL ȘI DIN SPATELE ECRANULUI”)

O graviduță sexy a atras privirile tuturor la UNTOLD

Untold 2018, cel mai sigur festival din România

 Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, peste 1.100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi cadre medicale vor asigura măsurile de ordine, de siguranţă publică şi de sănătate. De asemenea, pentru urmărirea perimetrului în care are loc festivalul, vor fi montate 70 de camere video de supraveghere. (VEZI ȘI: UN GRUP DE ENGLEZI S-A FĂCUT REMARCAT ÎN DESCHIDEREA UNTOLD 2018! PETRECĂREȚII SUNT PUȘI PE FAPTE MARI)

„Untold este cel mai sigur festival din România, am reuşit să creăm cea mai eficientă siguranţă a spectatorilor din Europa. Misiunea este un sistem integrat, un parteneriat între mai multe instituţii. Avem forţe suficiente, 500 de jandarmi pe zi. Vor veni în sprijin colegi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Târgu Mureş. De asemenea, vor fi instalate peste 70 de camere video de supraveghere pe întreg perimetrul festivalului, separate de cele ale stadionului Cluj Arena, care ne ajută pentru identificarea şi probarea unor fapte antisociale”, a spus  Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, într-o conferință de presă. (Reduceri mari la jocuri PC)