O mai stii pe Nicole din „Lacrimi de iubire”? Uite cu ce se ocupa acum si ce familie frumoasa are!

Publicat: 28/01/2015 | 00:15
O mai stii pe Nicole din „Lacrimi de iubire”? Uite cu ce se ocupa acum si ce familie frumoasa are!

Mihaela Barlutiu a devenit cunoscuta in urma cu sapte ani, odata cu aparitia in serialul "Lacrimi de iubire", de la Acasa Tv. Chiar daca promitea o cariera stralucita in cinematografie, ea s-a retras din lumina reflectoarelor si a parasit Romania.

Mihaela Barlutiu a interpretat rolul rasfatatei Nicole, in „Lacrimi de iubire”, fiica lui Grigore Varlam (Bebe Cotimanis).

mihaela barlutiu

În ultimul timp nu s-a mai auzit nimic de tânăra care in urma cu sapte ani cucerea publicul. Cu toate astea, actrita, in varsta acum de 27 de ani nu duce dorul celebritatii si marturiseste ca este fericita si multumita alaturi de familia ei, departe de Romania.

mihaela barlutiu

Pentru cei care se intreaba ce mai face creata din „Lacrimi de iubire”, ei bine, Mihaela s-a casatori si este mama unei superbe fetite, in varsta de 5 ani. La zece ani dupa ce a devenit celebra, vedeta a vorbit in exclusivitate pentru Cancan.Ro, despre viata ei in Los Angeles, Beverly Hills.  „După ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat in America. Aici locuiesc de aproape 7 ani. A fost o alegere de moment. Se terminase contractul cu Pro si cum nu am vrut sa bat la alte uşi.. m-am hotărât sa vin aici. La început o fost doar pentru o luna, in vacanta dar mi-a plăcut si m-am hotărât sa rămân. In vacanta l-am cunoscut si pe sotul meu, Valentin Voicu, asa ca am hotarat sa raman impreuna cu el aici. Ne-a casatorit si suntem fericiti. In toată perioda asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, ne-a declarat Mihaela.

Mihaela are o fetita de 5 ani
Mihaela are o fetita de 5 ani

Desi  s-a gandit de multe ori sa revina pe micile ecrane, viata frumoasa alaturi de sotul si fetita ei, careia i-a pus numele Nicole, dupa personajul pe care l-a interpetat, a facut-o sa se razgandeasca. „Am avut momente in care mi-era foarte dor sa revin. Doar cand pui totul in balanţa începi sa te gândeşti de doua ori. Viaţa mea de acum e mult mai buna si am o familie prea frumoasa sa ma pot desparţi de ei pentru o perioada”, a mai adaugat actrita.

Mihaela Barlutiu alaturi de sotul sau
Mihaela Barlutiu alaturi de sotul sau

Cand vine vorba despre rolul care a facut-o celebra, tanara este sincera si spune ca acea etapa a vietii ei a ajutat-o mai mult decat se astepta. „Rolul m-a ajutat sa ma maturizez foarte mult. Am invatat cum sa lucrez in echipa, ceea ce ma ajuta foarte mult la business acum. Am învăţat ca poţi sa faci orice îţi doreşti. Inca mai tin legatura cu fostii mei colegi, Augustin Viziru, Carmen Tanase, Adela Popescu”, a incheiat roscata creata din „Lacrimi de iubire”.

nicole

Citeste si

Lacrimi de iubire si un sfarc care a scapat neobservat! Vezi momentul in care camera a surprins-o goala pe Adela Popescu!

O mai ţii minte pe Bianca din „Numai iubirea”? Uite ce mult s-a transformat în ultimii ani!

Rol de exceptie in „Lacrimi de iubire”

După povestea clasică din „Numai iubirea„, prima telenovelă românească, a urmat „Lacrimi de iubire”, o producţie cu intrigi şi mai elaborate, cu personaje mai numeroase, cu secrete ascunse în spatele puterii. Aici, Mihaela a interpreta-o pe Nicole, fiica lui Grigore Varlam, un personaj extrem de complex.

Livia Lixandru

Citește și...