O mai stiti pe Doina Ocu de la „Dansez pentru tine”? Cum arata fetita ei bolnava de autism, la 8 ani de cand a castigat concursul

Publicat: 04/04/2015 | 16:24

Doina Ocu a fost partenera lui Cosmin Stan in 2007 la "Dansez pentru tine", sezonul 3. Tanara a luptat pentru fetita in varsta atunci de 4 ani, care suferea de autism infantil si avea nevoie de un tratament de spacialitate foarte costisitor.

Sezonul al treilea al concursului „Dansez pentru tine” a fost castigat de Doina Ocu, o tanara mamica din Bucuresti, care a dansat din toata inima pentru a convinge juriul si telespectatorii ca cei 50.000 de euro ar trebui sa ajunga la fiica ei, Iris. Si au ajuns, pentru ca Doina a plecat acasa cu marele premiu.

Doina Ocu

Au trecut 8 ani de atunci, iar viata ei si a familiei sale s-a schimbat mult. Cu toate astea, problemele micutei Iris nu s-au terminat, fetita fiind nevoita sa faca si acum tratamente de recuperare. Doina Ocu face dezvaluiri emotionante din viata ei de familie, pentru Cancan.Ro.

Doina Ocu

„Iris e acum clasa a 4-a. Merge la o scoala normala. In continuare facem terapie de recuperare,care a inceput o data cu terminarea concursului pana in prezent.Visul mi s-a implinit, la modul ca acum pot face aceasta terapie care atunci mi se parea un vis imposibil de atins. Iris a progresat si face progrese zilnic,toate in ritmul ei….dar privind undeva….la inceputul terapiei,atunci cand Iris nu reusea sa reproduca verbal nici vocalele dupa tutore….pot spune ca acum suntem mult departe….dar sigur,mai avem mult pana sa ne declaram recuperate…Terapia de recuperare este extrem de costistoare, asa ca banii de la concurs s-au consumat demult….dar acum suntem pe acest drum si sigur,nu ne vom opri”, spune increzatoare Doinea Ocu.

Doina Ocu

Citeste si

Cum a ajuns sa arate fosta jurata de la Dansez pentru tine! Filmari extrem de rare cu Emilia Popescu!

“Regele junglei”, despre fosta lui partenera de la „Dansez pentru tine”: “I-am simtit suferinta”! Cum arata acum tanara!

Doina Ocu

Isi dedica timpul doar copiilor

Doina a renuntat la locul de munca, iar singurul venit in familie vine din partea sotului. „Intre timp familia noastra s-a mai marit cu un membru,asa ca Iris are un partener de joaca de aproape 6 ani.In prezent imi dedic 100% timpul copiilor si credeti-ma nu ma plictisesc deloc…imi ocupa tot timpul,toata viata,toata inima…. Pe 2 aprilie a fost Ziua internationala de constientizare a autismului,aceasta boala care trebuie cunoscuta,care face parte,din pacate,din viata multor familii si,iarasi din pacate,este atat de putin ajutata…”, a mai adugat fosta castigatoare de la „Dansez pentru tine”.

Livia Lixandru

Citește și...