O mai tii minte pe Roxana din „La Bloc”? Ce s-a ales de ea si COSMARUL pe care il traieste: „Asta e obsesia mea”

Publicat: 20/01/2015 | 08:09
O mai tii minte pe Roxana din „La Bloc”? Ce s-a ales de ea si COSMARUL pe care il traieste: „Asta e obsesia mea”

La Bloc a fost unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie produse vreodata in Romania.

Mimi, Adina si Roxana era trio-ul de aur din La Bloc. Cele trei fete au reusit sa intre in inimile romanilor de-a lungul celor 13 sezoane. Daca despre Dana Rogoz (Mimi) si Laura Cosoi (Adina) stim tot, despre Roxana, pe numele ei real, Catalina Niculae, nu am mai auzit mare lucru.

eye

Actrita care in film era preocupata mereu sa-si gaseasca barbati care sa corespunda standardelor ei, a renuntat intre timp la actorie. Ultimul rol pe care l-a prins a fost in seria Contra Timp, doua filme care au fost lansate in 2008 si 2009.

De atunci, Catalina si-a dedicat viata familiei. In urma cu trei ani a devenit mama unei fetite pe care a botezat-o Sofia. Chiar daca la nastere micuta a luat nota 10, au urmat o serie de probleme de care nici pana in ziua de astazi nu a scapat.

eye

CITESTE SI

Dupa „La bloc” au avut grave probleme financiare! Cum au ajuns Americanu’ si Mostenescu sa refaca serialul

S-au dus vremurile cand petrecea “La Bloc”. Sambata, “Americanu’” si-a laut adio de la burlacie!

Fiica ei are probleme de sanatate

Fetita Catalinei se numara printre cei 5% dintre copii care fac febra mare si convulsii, iar episoadele sunt repetitive. Pericolul va trece dupa ce Sofia va implini 5 ani. Pana atunci, fosta actrita nu o scapa din priviri pe micuta.

adsa

„Convulsiile au ajuns obsesia mea si asta pentru ca au fost repetitive. De fiecare data simt ca o pierd. Cand nu este prezenta stau in genunchi si o implor sa ma auda si sa deschida ochii aia mari si albastri”, a povestit Catalina Niculae.

D.C.

Citește și...