O mamă şi fetiţa ei de patru anişori trăiesc un coşmar! Tatăl spaniol le-a băgat frica în oase! ”Mi-a zis că mă omoară…” Gesturi uluitoare pe care bărbatul le-a făcut

Publicat: 12/01/2018 | 18:00

Manuela este o mamă chinuită de gânduri! Are o fetiţă de patru ani, căria îi este frică de tatăl ei! Bărbatul, un DJ spaniol de care femeia s-a separat, a recurs la ameninţări cu moartea. Femeia este disperată şi i-a transmis un ultim mesaj, sperând că el îşi va schimba atitudinea, măcar în al 12-lea ceas.

”Sufletul meu este plin cu durere! M-a ameninţat cu moartea. Mi-a zis că dacă încerc să scap, mă va omorî. Fetiţa este traumatizată, face în pat. A fost abuzată în mod violent de către tatăl ei, bătută, respinsă. Raul, tatăl fetiţei, uneori când avea fetiţa în braţe, se uita la filme porno şi se dezbrăca în prezenţa ei şi îi arăta organele genitale. După ce a murit mama, a început să consume substanţe. (…) Nu vreau să-mi imaginez că fetiţa suferă. Ea e ataşată de mine, merge la psihiatru, ia tratament, pastile de somn, nu pot să mă gândesc la durerea enormă pe care o avea fetiţa. I-aş spune să renunţe la atâta răutate”, a relatat Manuela, la Acces Direct.

„Mă aflu de doi ani în România şi nu a venit o dată să o viziteze. După moartea mamei lui, el s-a schimbat total. A început consumul de droguri şi alcool. A fost în regulă cu mine, până s-a născut fetiţa. Nu cred că şi-a dorit acest copil, ci părinţii lui ca să aibă urmaş.

În martie 2016, la insistenţele lui, spunând că tatăl lui e bolnav, a avut bunăvoinţa să vadă tatăl lui fetiţa. Ajungând acolo, planul era să mă prindă pe teritoriul Spaniei ca să câştige recursul. Tribunalele spaniole mi-au încredinţat fetiţa. (…) Nu am avut dreptul la apărare. Nu mi-aş fi dat niciodată copilul care ar fi stat cu mine. În mai 2016, el a avut dosar pentru maltratarea femeii. (…) Aseară se ţinea cu mânuţele de haine să nu plec, când am dus căţelul acasă. Fetiţei îi e frică de tatăl ei, are 4 anişori şi adoarme doar în braţe. Nu ştie nimic de programul Nereei.

Nu a stat o zi în viaţa lui, ca tată, să stea să o îmbrace, să mănânce. Doar zicea că e frumoasă şi că e copilul lui. Nici nu se îndura să îi cumpere o felie de pizza. Când eram însărcinată în cinci luni, se droga în prezenţa mea, cu prietenii lui. Am înregistrări video cu tatăl lui Raul în care declară că toată viaţa a avut droguri asupra lui. Sunt convinsă că încă consumă. A condus în stare de ebrietate avansată. De partea mea a existat o iubire, dar după naşterea fetiţei, am văzut cum s-a îndepărtat. Diferenţa dintre noi este de 11 ani, părinţii aveau o vârstă înaintată. Mama lui m-a plăcut mult. Îmi spuneau ţi-o voi lua!. Fetiţa are dublă cetăţenie”, a povestit Manuela.

 

Recomandarea CIAO.RO