O noua bomba-sexy in familia lui Pepe! Ce presiuni face Ana Maria Mocanu pentru a se inrudi cu solistul

Publicat: 07/02/2015 | 00:01
O noua bomba-sexy in familia lui Pepe! Ce presiuni face Ana Maria Mocanu pentru a se inrudi cu solistul

Familia lui Pepe este pe cale sa se mareasca cu inca un membru. O fosta asistenta TV a pus ochii chiar pe varul cantaretului, iar tanarul pare sa fie pe aceeasi lungime de unda. Ana Maria Mocanu este extrem de apropiata de antrenorul ei de fitness.

Ana Maria Mocanu este o impatimita a sportului, ceea ce a facut-o sa mearga zilnic la sala de antrenamente. Acest obicei a inlesnit o relatie extrem de apropiata cu antrenorul ei, Alexander Florescu. Cei doi tineri petrec din ce in ce mai mult timpreuna si chiar au ajuns in stadiul in care sa faca exercitii corp la corp, in pozitii care ridica multe semne de intrebare.

 

Ana Maria si antrenorul ei sunt extrem de apropiati
Ana Maria si antrenorul ei sunt extrem de apropiati

El este varul lui Pepe

 

Daca, la inceput, erau ceva mai rezervati, acum apropiatii celor doi sustin ca Alexander si Ana Maria au devenit aproape intimi. Ce-i drept, filmuletele pe care le posteaza, din timpul antrenamentelor, demonstreaza acest aspect. Ana si Alex lucreaza doar acele exercitii pentru care sunt nevoiti sa se apropie foarte mult si care implica o oarecare intimitate. Asa cum reiese din imagini, se vede cum Ana si Alex au depasit cu mult bariera profesor-elev. Desi cunoscutii sustin ca intre ei se infiripa ceva, antrenorul de fitness se scuza si sustine ca Ana are un antrenament preferential tocmai pentru ca a ajuns la un nivel destul de ridicat, mult peste celelalte tinere care vin in sala de sport. Cu sau fara exercitii, cert este ca asistenta TV si varul lui Pepe petrec destul de mult timp unul in compania celuilalt.

 

Cei doi fac antrenamente ceva mai intime decat restul cursantilor
Cei doi fac antrenamente ceva mai intime decat restul cursantilor

CITESTE SI:

INTERZIS MINORILOR: Ana Maria Mocanu, show porno intr-un club! S-a frecat intre picioare pana s-a udat toata (VIDEO)

Primele imagini cu Ana Maria Mocanu dupa ce a fost data afara!

 

Ana si Alex se vad aproape zilnic
Ana si Alex se vad aproape zilnic

Se vad zilnic

 

Chiar daca roscata face tot posibilul sa ajunga zilnic la antrenamente, sunt dati in care programul ei este destul de incarcat si nu ii permite sa ajunga la sala. In acele situatii, Alex este cel care o viziteaza sau incearca sa-i fie cat mai aproape. Surse din preajma celor doi sustin ca sunt dati in care Alex si Ana se vad chiar de mai multe ori pe zi, iar la sala, fosta asistenta TV sta si peste program atunci cand are timp, numai pentru a fi prin preajma tanarului.

 

Denisa Macovei

Citește și...